Inte längre chefredaktör

image292
Bild: Från MQ kampanjen hon gjorde

Har alltid funnits en liten hatkärlek till Ebba från min sida. Har inte tyckt bra om henne men samtidigt har hon gjort VR sååå mycket bättre, och nu ska hon sluta. Istället ska hon styra VR:s internetsatsning, tror de kan bli riktigt bra! Undra om rycktet att hon fick sparken är sant?

Skvaller skvaller

image291
åhh vad jag HATAR att Paris har haffat min älskling
Josh Henderson:P

dagen efter...

Som vanligt blir jag för full(eller på sistonde i alla fall:P). Jag trodde inte det förens idag när det visar sig att jag både ringt och smsat olika personer vilket jag verkligen INTE kommer ihåg. Tills nu så har jag trott att jag va rätt uppstyrd, men nej. Kul va de i alla fall :). Onsdagarna på cafét är lätt dem gångerna jag har haft som roligast på krogen. Tänkte ta kort på min outfit innan jag drog men jag glömde de så de får räcka med att jag säger vad jag hade haha. Min nya favvo t-shirt från topshop, jeans från true religion, svarta ballerina från skopunkten, skinnjacka från hm och en massa armband som jag faktiskt kom ihåg att ta kort på haha.


Tänk om...

lindsay

...någon bara kunde ge mig det där underbara armbandet :/. Lindsay har det plus att hon har en svart lackväska i handen, hatar henne:P

finfint på mango

image286

Idag såg jag en RIKTIGT snygg kjol inne på mango! Tycker den påminner lite om fendis vårkollektion och jag hade lätt köpt den om jag inte kände att jag har lite för mycket svart i garderoben just nu:P. Tror den gick på 800kr eller nått...

OMG

image283

Vad jag INTE skulle banga på chanelväskan som båda mina OC favoriter bär,  åhhh vill ha vill ha! Jag har letat second hand skitlänge men sån tur har man ju bara ibland och det har jag redan haft med min ysl:P. Men jag vill ha tur igen! Nån som har sett den?

Pysslig

image278
Idag har jag varit ledig vilket har varit såå skönt! Åkte till stan en sväng men hittade inget så de va ju halvkul:P. Men nu är jag lite gladare i alla fall när jag suttit och gjort mig ett gulligt armband, skitenkelt. Inspirationen fick jag från lyckoarmbanden på den lilla bilden som min favorit nicole brukar bära och som jag trånat efter LÄNGE. Men jag hittade tyvärr ingen liten hand så de fick bli en gullig blomma istället :)

budget eller lyx

image274image276
Topshop vs. Dries van noten

Om du gillar Dries Van Notens sko från vårkollektionen och plånboken inte räcker till är det bara att gå till Top shop , jag har inte bestämt om jag ska slå till än...

Vackra Scarlett

image277
Tänk om man kunde få se ut som Scarlett i aprilnumret av Vouge!

fläta fläta fläta fläta


Bilder: Style.com, "Life as I Know it" och celebworld

Åhh vad jag älskar flätan! Mikaela gjorde en på mig i lördags på jobbet och det var skitfint(speciellt med bumble i håret). Synd bara att jag inte kan göra inbakat på mig själv:(, hon måste lära mig de! NU...

Bumble and Bumble styling creme

image268I helgen har jag hunnit testa min nya stylingcreme från Bumble and Bumble(har förövrigt trott att det har hetat bubble and bubble haha) och den är skitbra, snacka om volym! Det var lite svårare att borta och föna med creamen än med min mousse men den är 1000 gånger bättre. Jag tog därimot lite för mycket vilket gjorde att håret såg lite fettigt ut men de va ju bara mitt eget fel:P. Ingen annan tyckte dessutom att det såg fettigt ut. Fixade håret innan jobbet på morronen och sen när jag slutade på kvällen så var lite ganska mycket volym kvar för så många timmar :). Måste säga att den va värd varenda krona jag la ut.

Betyg: KKKKK
-
(minuset är för att det är svårare att fixa håret lika snabbt som när jag har mousse)

Skulle behöva semester!

image267
Asså den här bilden är verkligen heaven(för en rökare, ja jag vet att jag är äcklig). Underbart att sitta i solen och bara njuta med ett par snygga wayfarers!

Invigningen av souk

image263image264
Bilder:
Sturplan.se och Credd.se

Hittade lite bilder på tjusiga människor från invigningen igår :). Absolut älskar Elin Klings klänning på första bilden! Sen så är jag väldigt inne på hängslen just nu måste använda min styleinklännig mycket oftare men jag skulle gärna vilja variera med den kjolen som finfina Ida har på sista bilden :)


Bilder: Credd.se

Det jag var absolut mest imponerad av var Top Shops skoavdeling! Men dem skorna som jag ville ha fanns såklart inte i min storlek:P. Såg dessutom inte röken av den balla silverjackan? fan...


Souk gallerian

Idag gjorde jag taben att försova mig på ett prov! Okej om man gör det när man inte har pluggat men den här gången kände jag att jag skulle ha klarat det och självklart så vaknar jag inte då :/. Nu kommer jag säkert få göra om det dagen efter nån studentskiva eller något. Aja, när jag vaknade skyndade jag iväg till souk gallerian och shoppade lite. Blev väldigt besviken när jag upptäckte att dem inte hade den rutmönstrade klänningen jag nästan bara åkt dit för. Det fanns bara en annorlunda med rött mönster som inte alls var lika fin:/, men dem som jobbade där sa att den kanske kommer in senare(hoppas!). Jag hittade i alla fall lite andra saker som jag blev nöjd med, bland annat ett ormarmband som jag letat efter i evigheter :)! Sen så köpte jag en t-shirt med texten "Work hard Play harder", egentligen så var jag lite sugen på house of holland men jag känner att min ekonomi inte riktigt kan ta de inför alla kommande studenskivor:P. Dem hade också en second hand avdelning inne på top shop där jag hittade en sjal och ett par gråa hängslen, gillade den avdelningen riktigt mycket! Efter besöket på souk så gick jag till hm för att handla underkläder har nämligen tänkt köpa t-shirtbhn från "our perfect" men har aldrig kommit till skott, men idag så slog jag till.

image259
image260


Gula wishes



1. Nagellack från O.P.I i färgen "Need Sunglasses"
2.
Gul kuvertväska i lack från Topshop
3. Gul klänning på Kate Moss som Asos har gjort en lookalike av :)


Inspiration




Älskar att kolla på olika festbilder för man får så mycket inspiration. Har precis hittat den här sidan och här kan man hitta riktiga fullträffar om man letar lite, tryck på "misshapes party" :)

Wayfarers

image245För er som har letat som galningar efter några rayban lookalikes så kommer glitter att få in ett par(kanske alla redan visste). Och för de som redan visste det och har sprungit runt till olika glitteraffärer så kommer dem inte in förens nästa vecka. Om det är vecka 13 då? Det var i alla fall vad huvudkontoret sa när jag tvingade en anställd att ringa dit haha:P. Hoppas de är lika coola som dem äkta för det största misstaget jag gjort i vår var att prova dem äkta i sturegallerian :/, jämför liksom alla med dem nu och då är det svårt att bli nöjd...

Nu är det klart!

Jag berättade för några dagar sen att jag hade köpt ett neonrosa sidenband för att göra ett armband för några dagar sen och nu är det klart :). Var tvungen att visa ett annat som jag inte visat förut som är helt i silver det är nästan min favorit just nu. Fast det svarta är det mest använda...


Turbanen

image242
För er som gillar turbanmodet så kommer den här att finnas hos hm på torsdag. Den är en av alla grejer som tillhör Madonnas kollektion. Jag själv fördrar "
halvturbanen" som är väldigt lätt att göra själv med en sjal. Ida var jättefin i sin idag i skolan!

Nicole ska vara röd/brun/blond?

I höstas var det rött, sen blev det brunt och nu är det blont. Nicoles hår har bytt färg ett antal gånger och jag måste säga att jag tycker det hon har nu är sämst! Älskade henne som brunett men som rödhårig var hon skitsnygg! Vet inte om det är för att jag älskar just den hårfärgen nått enormt men har bara inte tagit tag i mig själv och gett mitt hår samma nyans(är för feg!). Tänk vilken fördel att kunna vara blek och snygg. Vad mycket pengar jag skulle spara in om jag slapp gå till solariet, för rött hår är sjukt snyggt med blek hy!(okej det är sjukt snyggt till brun hud också och jag skulle antagligen sola lika mycket ändå, men jag måste se fördelarna om jag ska våga färga nån gång:P)

Minishopping


Är RIKTIGT nöjd med min minishopping idag :)! För det  första så hittade jag en variant av Marc Jacobs brillorna jag bloggat om flera gånger förut, på hm! De gömde sig på killavdelningen så för dem som är sugna på ett par underbara aviators med röda bågar är det bara att gå dit(har föresten köpt alldeles för mycket solglasögon på sistonde, kommer inte att använda alla känner jag :/ ).

Sen så hittade jag ett par guldarmband på glitter som jag blev kär i, älskar att ha en massa guldarmband som tynger ner armen a la Nicole!

Och på Urban hittade jag ett par skitroliga trosor från märket Junk food. Älskar redan deras t-shirtar och har använt min alldeles för lite men nu ska de bli ändring på de. Trosorna med texten "Here comes trouble!" ska användas lika mycket haha:).

Sen så tog jag det stora beslutet att äntligen köpa den omtalade stylingcremen från Bumble & Bumble. Har suktat efter den sen i sommras men har tyckt att 250kr för en hårprodukt varit lite saftigt, men nu har jag börjat styla håret mer när jag går ut än vad jag gjorde förut så nu kändes det värt de. Ska sätta betyg på den senare, hoppas verkligen att den va värd pengarna! Sist men inte minst har jag köpt ett neonrosa sidenband, tänkte vara lite pysslig och göra ett armband. Jag hade en gammal kedja hemma och ni som har läst min blogg från början vet nog hur armbandet kommer att se ut:P 


Silvernaglar

Det var ett tag sen jag köpte mavalas silvernagellack nu men jag har inte hunnit testa de förens i helgen. Måste säga att jag inte är alltför nöjd :/. Grejen är att den är ganska okej efter 3 lager eller nått sånt, men efter 3 lager så är risken att det ser väldigt kladdigt ut. Men sen så kanske man inte kan begära värsta drömlacket av 39kr :P.  Så om man ser det på det sättet så är jag ganska nöjd, funderar på att köpa chanels variant som alla pratar om istället även fast jag tycker att priset är ganska högt för ett nagellack.

Betyg: KKKKK
(första gången jag betygsätter något hehe:) )

Mavala i färgen silver 38 finns att köpa på accessora.se för jag har hört att den verkar vara slut i dem flesta affärer i sthlm

Rolig streetstyle


Buenos Aires
har lite roligare streetstyle än sthlm måste jag säga, kul inspiration :)

Önska kan man

image222Jag behöver ett par nya pumps! Efter vintern är mina svarta favvopumps HELT förstörda:(. Eller kanske inte helt men själva trät på plattåklacken är skitfult :/. Så nu hade jag tänkt att hitta nåra nya favoriter och självklart blir man kär i skor som är way over bugdet. Skönheterna på bilden kommer från miu miu och alla bilder på Lindsay när man får se dem på gör mig ännu kärare, bläää varför kan jag inte ha ett pengarträd hemma eller något. För dom som har de så finns de att köpa på net-a-porter...

dagen efter...

Den här helgen har varit sjuk haha! Riktigt fylleslag hemma hos Felix i fredags. Jag var ganksa lugn tills jag och Sophie åkte hem till Niklas och Thomas, efter de har jag inga minnen:P. Vaknade i deras soffa på lördagen och fattade först inte vart jag var nånstans haha och sen var det dags att jobba kl 1, hatar att jag jobbar på lördagar! Men jag mådde relativt bra jämfört med dom som deckade hemma hos Felix, ett antal spyor dagen efter haha.

Sen efter jobbet så trodde jag att jag kunde se fram emot en mysig hemmakväll, men så blev det inte. Mitt humör ändrades och det bar iväg ut istället:). Skitlängesen jag var ute i sthlm och det kändes verkligen som att det behövdes, asroligt blev det också! Bland de roligaste gångerna måste jag säga. Men hemresan blev mindre rolig haha. Jag skulle hem till Katja och vi har en tendens att somna på nattbussen båda två och det slutar inte alltid så bra. Men nu va vi smarta och ställde båda mobilerna på alarm, men de e klart som fan att vi inte hör dem sen:P. Vilket slutade med att vi hamnade i sollentuna! Har aldrig varit där förut haha men de va ju dött och trevligt hehe:P. Vi va hemma tjugo över sju, riktigt kämpigt! Men de va lugnt sen när vi vaknade så åt vi fruktsallad och glass, sjukt gott. 

Hade egentligen tänkt att åka in till stan idag men jag kände att jag inte var riktigt pigg efter resan till sollentuna :P. Vill ha en fin vit klänning och DESSUTOM måste jag börja kolla efter studentklänning snart! Det är börjar verkligen närma sig, panik!!!

image220
Bild: People
Skulle inte banga på den här klänningen, undra om jag ska köpa tyg och sy upp en studentklänning(verkligen inte själv haha) för då blir det ju precis som jag vill...

dagen efter...

image219
Jag och Katja på sky, skriver om helgen senare orkar inte nu:P

Minishopping

Efter min slappa dag i skolan så åkte jag till stan med Mickan, Jennie och Johanna och hittade lite smått och gott :P. Jag vet att jag har köpt 3 par likadana solbrillor i olika färger men dem svarta är faktiskt till min killkompis haha. Det var lite kul att stå i kassan och handla dem för jag kände mig som en geek haha. På tal om geek min söta kompis Anna ska antagligen köpa hem Luella t-shirten från New York, skulle också vilja ha den!

Solglasögonen kommer från Hm 60kr/styck
Leopardörhängena kommer från Top Shop 80kr
Armbanden kommer från Hm 60kr
Toffsarana kommer också från Hm och glöm inte bort att använda clubkortet nu för det är 10% rabatt för clubmedlemmar!


dagens repeat...

The Fray - How to save a life

Oj jag hade egentligen tänkt att gå och lägga mig för längesen, vad hände:P. Nu är jag trött och ska gå och sova i alla fall, till den underbara låten! :)


Verkligen Kim

Oj oj oj vad den här outfitten är jag, varför kan jag inte bara få Ashleys garderob? :(

THE nagellack(gult är verkligen inte fult)

image213Kärlek vid första ögonkastet! Oj , trodde inte att jag kunde känna såhär:P haha. Nej men verkligen jag ska ha det här men måste vänta tills imorn för jag vet inte riktigt hur man beställer själv från internet, mamma måste hjälpa mig satt det inte blir fel :). Namnet på nagellacket är Taxicab måste ju ha det nästan bara därför haha ;). Essie gör grymt snygga färger! 




Update:
image214
Christina Ricci

Äntligen

image212
Yees, nu har
Lisa börjat blogga på modette!

Kärlek!


Idag har jag varit och shoppat :). Jag vet inte om dem gör sig så mycket på bild men de är underbara i verkligenheten! Kommer från wedins och kostar 399kr, så det sved inte ens i plånboken. Riktigt nöjd!

För mycket?

image209
Bild: Popsugar

Det är inte ofta jag tycker att nått som Kate har på sig kan vara för mycket, men den här gången måste jag nog säga de. Jag vet inte om jag tycker om den där pälsen det känns verkligen som om hon har nått levande på sig. Okej min pälsmössa är inte alltid så charmig när den sticker upp från väskan och ser ut som en minihund eller nått och sedan tar jag upp den och sätter den på huvet haha men ändå:P. Tycker nästan att Pete var snyggare klädd hära.

Juicy tubes

Jag läste på Right Now´s blogg att det säljs 11 st  juicytubes i minuten över hela världen. Helt sjukt tänkte jag först för jag tycker inte ens om dem så mycket pga den kladdiga konsistensen som alltid gör att håret fastar och blir kladdigt. Men sen kom jag på att jag faktiskt ändå har 3 st själv. Då är det inte så kontigt att det säljs så många om till och med jag som inte gillar dem har 3 st:P. Är det så att alla har minst en juicy hemma?

image208

Snart så...

image207Idag var jag i stan och hittade en massa fina skor som jag vill ha. Bland annat ett par som wedins som jag ska köpa imorn, tror det blir dem istället för converse till och med. Är lite samma typ av sko men mera lik märket schmoove(eller hur de nu stavas) som gör underbara killskor. Kostade bara 349kr om jag inte minns fel. Dessutom så hittade jag ett par underbara turkosa pumps på hm som självklart inte fanns i min storlek:(. Din sko hade också ett par svarta skönheter som jag tyckte var lite vintriga så jag kände att det var onödigt för jag ska försöka tänka lite ekonomiskt hade jag tänkt:P. Men sen så kommer vi till skönheterna jag inte ens kommer behöva betala för(men som gör mig 2 meter lång ungefär, oklart om det känns bra eller inte). Anledningen till att det känns som att jag inte kommer betala är för att jag har ett presentkort på 800kr och dem kostar 849kr, så det är perfekt! Det är skorna på bilden som kommer från top shop och som jag tidigare har bloggat om. De är ännu finare i verkligheten, på bilden ser man inte den fyrkantiga tån så bra och den gör allt! På top shop i gallerian hade dem bara den svarta och även bara i stl 39 och jag har så stora fötter som stl 41 så de va ju kört. Men den 23 mars öppnar nya top shop på Drottninggatan, wuuhuuw! Längtar redan det finns så mycket som jag vill ha och den affären kommer antagligen ta in mycket mera än vad den i gallerian gör, har hört att den kommer vara störst i europa kan det stämma eller har jag drömt det? Aja nästa fredag ska jag i alla fall stå och hänga vid dörrarna när de öppnas :)

Värme och vind

image206

Jag tycker att den här bilden ser så skön ut. Vill också ha den där värmen och gå med en vit slapp skjorta som fladdrar i vinden(kanske med några fler knappar stängda men:P). Vill dessutom ha det där snygga skärpet som hon haft på sig på
sistonde. Måste ha ett sånt nu!

Morroncraving

Cofferbagen kan ta sig:P, jag är helt kär i miumius modell Nappa. Riktig morroncraving som jag sitter och dräglar efter när jag egentligen borde plugga kinesiska. Usch, jag kommer få så mycket ig på det provet jag har idag. Redan förberedd på omprov, vemfan klarar att plugga in sådär många tecken?! Jag fattar inte det. Det var mitt sämsta val av ämne ever. Funderar på att hoppa över provet och bara gå på yrkespassen. Ska bli riktigt kul att gå på "polispasset", kan därimot inte riktigt tänka mig själv som polis i framtiden men kankse:P. Happ nu måste jag plugga mera(eller något alls haha), Hepåre!!


DHW

Snart är det dags alla måste spana in Josh Henderson(Edies systerson) i DHW. Jag tror seriöst att jag håller på att bli kär haha:P

Drömklänningen

Hittade dem här bilden på Mischa på Sigrids blogg, underbar klänning! Och den ger precis som hon säger en riktig vårkänsla. Mera vårkänslor åt folket! Och jag SKA hitta en liknande klänning att ha i vår...


vill ha vill ha vill ha

image201
Bild: People

Jag har tidigare
bloggat om Jessica Biels snygga glajjor, och kärleken består. Åhh vad jag verkligen skulle vilja ha dessa underbara aviators från Marc Jacobs!

Bort med vinterskorna

image200Idag hade jag riktiga vårkänslor. Det känns alltid som att man plötsligt blir lycklig när våren kommer haha. Även fast vintern kan vara mysig på sitt sätt så är allt mycket deppigare och mörkare:P då. Nu ska jag slänga in mina vinterskor längst in i garderoben och där får de ligga kvar läääänge förhoppningsvis. Tiden går så mycket snabbare när man blir äldre(okej nu pratar jag som att jag vore jättegammal) men ni förstår vad jag menar. "Passa på att skratta för man vet aldrig när det blir roligt nästa gång" haha vet inte vart det citatet kommer in men det är från en film jag såg när jag var mindre, sista sommaren tror jag den heter. Sjukt klockren kommentar i alla fall jag tänkte liksom lite att "man vet aldrig när värmen försvinner så man får passa på att njuta medans den är här" eller nått haha. I helgen efter den här helvetespluggveckan ska jag i alla fall åka in till stan och köpa mig ett par vita converse. Har inte vågat det tidigare år för jag har så stor skostorlek satt fötterna ser ut som båtar när jag sätter på mig dem, men det här året ska jag strunta i det :)

Budget eller Lyx

image198image199

Top Shop har gjort en liknande variant av Stella Mccartneys metallicklänning från vårens kollektion. Det kan vara ett alternativ om man blev kär i den som jag men känner att budgeten inte riktigt räcker till:P. Klart att Stellas var mycket finare men 900kr istället för jättedyr passar mig bättre :)

"Smoking kills...but at least you look good"

Jag tror inte att jag har varit uppe såhär tidigt på hela terminen och det känns lite oroväckande eftersom jag började vid 8 ingefär 4 gånger i veckan haha:P. Men idag är jag duktig, känner mig verkligen som en zombie tror inte riktigt att jag har vaknat än. Skulle kunna drömma nu jag vet inte :). Var i alla fall tvungen att blogga om min nya favvo t-shirt innan jag åker till skolan, visst är den ball? :P

image197

Asos.com



Väldigt sugen på att shoppa och har dessutom ett väldigt sug efter de här tre klänningarna från Asos. Vet inte vilken av färgerna jag vill ha på de sista klänningarna, känns onödigt att beställa båda:P. Lutar just nu år grå om de blir nån alls för de känns mera vår men samtidigt tycker jag nästan att den svara är snyggare, hjälp? Den första klänningen känner jag mig därimot tvärsäker på. Tänk den med ett par snygga leggings(ser lite för genomskinlig ut för bara ben), min skinnjacka, söta ballerinas, rayban och en rad balla armband på armen så vill jag se ur när det blir lite varmare! :)

House of Holland

image192

Vill vill vill vill verkligen ha en sån här t-shirt! Lily Donaldson är för tillfället min favvomodell så den här texten skulle passa mig perfekt :). Jag vet därimot inte om jag är så förtjust i just den färgen, "Do me daily Christopher Bailey" har mycket finare färger hmm....

Ashley

Tuff dag, och stressen av att kanske inte få mitt studiebidrag nästa gång gör inte saken bättre. Det håller liksom inte riktigt med min budget:P. Aja, just nu är allting bra i alla fall sitter här och smäller i mig hallonpaj med vaniljsås och kollar på fina bilder på Ashley :). Jag vill verkligen ha sånna shorts! Har rensat alla garderober här hemma känns det som men jag hittar inga ljusa slitna som jag skulle kunna klippa av. Tänkte åka och kolla second hand nån dag, då borde jag hitta nåra fina som jag kan glida runt med i sommar :)

image190image191

Jobbig dag

Idag ska jag och min projektgrupp sitta HELA dagen och plugga. Alla ska sjukanmäla sig och sitta hemma hos Jennies pojkvän och jag börjar bli riktigt orolig över min frånvaro eftersom jag va sjuk förra veckan, jobbit!!!

Det förlorade diademet :)

Jag har letat länge efter ett förlorat diadem som jag köpte i ettan och idag hittar jag det på det mest självklara stället(i alla fall för att vara mig) i mitt smyckesskrin! Jag är ingen flitig användare av diadem men tänkte bli bättre :)

image189
Jag ser nästan rödhårig ut på den här bilden haha. Men rött hår ligger i släkten :)

gårdagens

11 mars

Skinnjacka från Hm
Kofta från Filippa K
Klänning från Gina Tricot
Jeans från True Religion
Jordgubbshalsband från Urban Outfitters
Klocka mammas gamla
Armband gjort själv
Väska från YSL

(skitdålig bild jag vet men de va den enda som gick att lägga upp just nu på skitblogg.se! blää)


Sommartips!

Det enda sminket jag använde i sommras(förutom mascara) var mitt favoritläppglans från Nuxe. Verkligen en favorit men mest på sommaren för jag tycker det är sjukt fint med beigeguldiga läppar när man är brun, dock inte lika fint till blek hy:P. Dessutom har den en solskyddsfaktor som ligget på 15, hade den nästan 24-7 i napa :). Den är inte så kladdig som t.ex juicetubes för dom som inte tycker om det, jag kan ha svårt för de. Håret fastnar ALLTID i glanset då. Men inte med nuxe inte :). Priset ligger på 155kr eller något sånt om jag inte kommer ihåg fel, vet att den finns på NK och Åhlens City i sthlm.


image187

Dagen efter

Igår var det riktigt trevligt faktiskt. Kvällen började med middag på Condo på Riddargatan, ett riktigt mysigt ställe. Melodifestivalen var på hela middagen tycker nog att Anderas borde ha vunnit(för att han är så snygg! haha). Det var tur att jag åt lite hemma innan jag åkte för inte fick man mycket mat för 150kr, tre stycken stora tortellini haha. Sen beställde vi in ett packet där 14 drinkar och 2 vinflaskor ingick, drinkarna var riktigt goda! Men det vet jag inte om det var för att jag aldrig dricker drinkar eller om de va för att dom verkligen var goda:P.

Det var Anna, Katja, Mikaela, Malin, Tove, Jennie och jag som åt middag:). Vid elva så var jag tvungen att börja tänka på refrengen eftersom jag hade en fylletävling att delta i haha. Jennie, Mikaela och Tove bestämde sig för att följa med hem till Niklas och Thomas där den skulle vara(fast Tove bangade på vägen), då va vi bara tre:P. Riktigt mysigt blev det hemma hos råckstakillarna men jag förlorade tyvärr tävlingen hahah. När Mikaela och Jennie hade gått så bestämde jag mig för att "vila lite" haha och det slutade med att jag somnade(eller deckade om man nu vill säga det så). Kändes sådär när jag vaknade lite senare på natten och upptäckte det haha. Nu är jag skyldig Niklas en lunch.

Happ, och idag så vaknade jag vid 12 skulle egentligen ha varit hemma hos Jennie vid 10 för att plugga projektarbete, men det blev lite senare:P. Niklas och Kim ställde upp och gick och handlade frukost sen åkte jag till Jennie och så pluggade vi lite men vid halv 5 var det dags för pizzapaus:). Mikaela och Jennie som redan hade haft en "pizzapaus" den dagen kände sig lite som stammisar när vi kom in på rosa grillen i kälvesta haha. Oscar utan oliver(pizzan hette Oscar) var såå god. Min frukost på en macka och 2 glas oboy räckte inte riktigt hela dagen:P.

Ska snart lägga upp en bild på gårdagens outfit, måste bli bättre på de! Jag glömmer alltid bort att ta kort innan jag ska nånstans eller så är det bara så att jag alltid har så brottom och inte hinner, jag vet inte:P.


dagens repeat...

Lupe Fiasco - Sunshine


Solglasögon dubbelt upp



Gu va mycket folk det var i stan idag! Jag orkade bara vara kvar i en halvtimma, de va ingen hit att halta runt där bland allt folk med en vrickad fot:P. Undrar föresten hur det ska gå ikväll för jag har verkligen skitont:(. Trodde det skulle ha gått över nu, men nej. Jag hittade i alla fall 2 par fina solglasögon från hm:). Kunde inte lämna de där kaoset utan någonting alls det hade känts så ovärtde.


YSL Musebag

Jag ÄLSKAR verkligen min musebag i brunt skinn. Den används flitigt just nu men jag skulle inte banga på att ha en musebag i svart att variera mellan:P.  Vore perfekt eftersom jag är väldigt svart av mig, men men in my dreams. Bilden är tagen backstage på Zac Posen där lyckliga modellen Bette Franke får bära skönheten :). Som förövrigt var med i mitt förra inlägg om versaces sminking, sjukt vacker tjej lucky her!


Versace

Om man ändå kunde fixa en sån här sminkning själv :/. Bilderna kommer från Versaces vårvisning och jag är helt kär, ska lära mig att sminka mig så! Ikväll är det middag på Condo med tjejerna skulle gärna kunnat fixa den tills dess men de tar nog ett tag att få det perfekt:P

Lily Donaldson

bilder: Style

Rockers


Haha min coola klass hade spex för några veckor sen och det här blev resultatet. Vi skulle vara rockstjärnor men jag var mer en groupie:P. Bilden blev lite dålig för jag va tvungen att fota ur en katalog, ska få tag på en scaner sen. Känner mig lite missnöjd för man ser inte ens min ACDC t-shirt, men de flesta andra blev skitbra! :)

Mischa <3 Chloé

Hon är inte ensam om att älska den underbara väskan från Chloé. Jag älskar när kändisar använder sina väskor flitigt även fast de skulle kunna köpa en ny varje dag. Det händer inte ofta, en väska på t.ex. lindsays arm hänger ofta där en gång och sen inge mer. Eller det känns så i alla fall. Mischa använder sin chloéväska tillräckligt mycket för att jag ska lägga märke till det! :)

mischa

CC skye hysteri

Åhh nu är jag igång igen:P. CC skye hysteri hos Kyssjohanna och jag vet inte riktigt vilken av smyckena jag gillar bäst men det lutar åt armbanden mitten. Känns lite mer nya eftersom dom andra är lite mer "old news" på något sätt, lite uttjatade. Japp, kärlek till nitarmbanden och snart kommer jag nog att älska dom haha:P. Men 1300kr känns ganska mycket för ett armband som jag tröttnar på ganska snabbt så jag har inte bestämt mig om jag ska låta känslorna flöda eller inte för jag vill inte bli olyckligt kär haha.


Kirsten Dunst

Jag har aldrig riktigt varit ett fan av Kirsten Dunst  men det är något som gör henne speciell. Hon ser inte ut som andra hollywoodkändisar och det är något som jag börjar tycka om. Okej hon är jättesöt och så och om man skulle jämföra henne med "vanliga" människor så skulle jag säkert tycka att hon va sötare men nu gör man inte det(jämför henne med vanliga människor alltså:P). Hon pryder det senaste nummret av tidningen W och dom bilderna tycker jag verkligen om! Jag tycker det är kul att inte se en hollywoodtan hela tiden som den bleka finne jag är:P haha. Kul att hon lyckats haffa The Strokes  snyggingen Fabrizio Moretti också! :)

W

alex & chloe

När jag är hemma och sjuk såhär länge så hittar jag alltid DUBBELT så mycket saker som jag vill ha än vad jag hittar annars haha, speciellt på internet. Det är så lätt att bara skriva in sina uppgifter så kommer grejerna hem, man slipper känna att pengarna försvinner:P. Har blivit mycket mera så efter att jag har fyllt 18 för förut kunde jag inte shoppa på visa sidor, men det kan jag nu haha! Funderar starkt på att klicka hem det här fina halsbandet från alex & chloe men jag vet inte om jag vill ha det i svart, guld eller silver hmm :/?

alex & chloe

jävla skit blogg!

Jag HATAR att blogg.se har ändrat något satt jag inte kan lägga upp de bilder jag vill!

dagens repeat...

Dishwalla - Every Little Thing

Kim <3 Top Shop




Top Shop lyckas verkligen alltid. Supersnygga kläder och jag har turen att ha ett presentkort där som jag måste använda:P. Inte för att det räcker till allt det här men man kan ju lägga till lite om de saknas haha. Den rutiga klänningen hoppas jag verkligen kommer in igen för den har funnits i affären en gång men då tog den slut samma dag, skit också:P. Men annars så är jag fullt nöjd om jag lyckas få tag på allt de andra :)

Ida Sjöstedt




Jag är verkligen helt kär i Ida Sjöstedts vårkollektion, älskar allt! Den guldiga baddräkten finns i biknini också och den har jag tänkt att glida runt med i sommar:), åhh vad jag längtar! Den röda toppen med jeansunderdelen på ett mysigt cafe när det börjar bli lite varmare, åhh längtar längtar längtar!!!

Cecilia B Jonson

image144
Av systrarna
Elin Kling och Cecilia B Jonson är Elin min klara favorit. Men på den här bilden tycker jag verkligen att Cecilia har lycktas med sin outfit, helt klart min stil! Skinnjackan från velour är verkligen smashing(haha va tvungen att använda de ordet, stavas det så föresten?:P) och skorna är skitcoola. Hade inte bangat på att ha ett par sånna i min skohylla om jag hade varit lite kortare, hatar att vara lång ibland! :/

kim vill ha



Smycken med djurmotiv är verkligen något jag har fallit för! Älskar kenneth jay lanes djurarmband men om man ska vara lite sparsam så funkar dom här söta fågelörhängena från Top Shop perfekt :). Längtar förövrigt till när den nya affären öppnar i stockholm!

Ja, jag vet att den är slut överallt men jag skulle vilja ha någon liknande förklädesklänning. Eller så kanske det finns någon som skulle vilja sälja sin i stl 38 :)?

Lösa t-shirtar är verkligen min grej och den här från top shop är jättefin! Neontexten och de uppvikta armarna gör allt :)

Jag har trånat i evigheter efter cornelias kuverthalsband men nu har det kommit en lookalike! Wuuhuuw till ett mycket snällare pris och det kommer från urban outfitters. Tror det ligger på 220 kr på internet och det är mycket mera överkommligt än orginalet. Väntar bara på att det ska komma in i affären nu :)

Skorna jag verkligen vill ha nu kommer från vagabond men har inte kommit ut i affärerna än. Spanade in dom på catwalken första gången på ellegalen men hade ingen aning om vart de kom ifrån. En j*vla tur att det skulle vara budgetskor:D, tror priset kommer ligga på 750kr :)

Update:

Höll nästan på att glömma rayban, verkligen ett stort krav just nu! Jag har ett par lookalikes men jag tycker inte om materialet på ramarna :/. Funderar på att slå till på den lilla modellen för ett väldigt bra pris som Katja har lyckats fixa:D. Men om de små inte klär mig får jag slå till på hm´s variant som jag har hört ska komma ut i affärerna snart, om de inte redan har gjort de under min sjuklingsperiod:( blää

fylletävling

Åhh vad allting suger när man är sjuk. Såhär sjuk har jag inte varit på år och dar känns det som. Jag är så jävla trött HELA tiden. Okej, jag är ganska trött annars också men nu är det helt sjukt. Ska till läkaren imorn och se om de kan ge mig lite mirakelpiller:P. Jag som har gett mig in i en trevlig fylletävling i helgen också haha. Den går ut på att man ska dricka så mycket som man kan utan att decka. Om jag ska vara med i den så måste jag vara frisk som en nötkärna eller vad man nu brukar säga8-). Om jag mår som jag gör nu kommer jag förlora DIRR!!, och då måste jag bjuda alla medverkade på lunch. Okej, just nu är det bara 3 som tävlar men jag vill fan vinna:D. Mina odds är ganska dåliga för jag har ett tufft motstånd men jag hoppas på att dom är lite ur balans på lördag haha:).



Update:
Sjukt omogen tävling, men det är kul haha!:D

en väldigt liten del av valle d :)





vill ha

Jag vill verkligen ha en ny skinnjacka!! Den som jag har nu är så tråkit på nått sätt eller kanske inte tråkig med jag är sugen på nån mer lik den här som Kate har, liten och sliten :). Skulle passa mig perfekt. Ska ut på jakt när jag blivit frisk, har en hel del andra grejer som måste införskaffas också!


hjälp!!

åhh jag har så mycket som jag vill ha just nu, känns som att hela mitt huvud håller på att sprängas och jag har bara varit borta i 10 dagar haha. Skriver om mina cravings snart måste bara slå mig till ro lite först haha, samla alla tankar:P

hemma hel :)

Val d´Isère va verkligen sjukt kul!! Tänkte flera gånger gå ner till internetcafét och skriva lite för att jag bättre skulle komma ihåg detaljer, men de kom alltid nått i vägen:P. Det enda som va jobbit på hela veckan var att min skola lyckades sprida nån jävla epedemi haha skitmånga som fick feber och sånt, bland annat jag:P. Men det gick över snabbt, missade bara 2 kvällar och mycket skidåkning pga vrickad fot också haha. Men i det stora så va resan verkligen värt de. Jag har aldrig haft så roliga snöbollskrig som där, kanske beror på att jag va full men de va sjukt kul. En dag blev det i och för sig ganska seriöst när fransmännen gjorde "uppror" i hela byn och jag och en kompis va tvungen att gömma oss inne på ett hotell för att dem tog upp föremål och kastade istället, crazy fransmän haha. Man kanske inte ska skratta åt det men de va kul just då:P.

Det var en bar som verkligen inte hade någon alpernakänsla alls. Vilket va ganska kul, det kändes typ som om jag hade kommit tillbaka till napa där jag va i sommras. Tror de berodde på stenbaren och att de va så jävla varmt där inne haha. Lökit är verkligen napas specialité haha. Har hört att det är extra svettigt där pga luftfuktigheten. Åhh va de verkligen är skönt att vara hemma, såhär sliten kommer jag inte ens ihåg när jag va sist. Jag har en vrickad fot, en spräckt trumhinna, ont i halsen + en jävla hosta, en tappad nagel(och nej det är inte en vanlig tappad nagel det är HELA naglen haha, usch!), en grym snuva(skulle kunna vara bihålsinflamation :|) aa you name it! Det känns som jag har allt nu, men jag klagar inte:P. Men jag hade väldigt gärna varit hemma idag men nu måste jag till skolan och hålla föredrag i kinesiska, det klagar jag verkligen över! Så dålig tajming.  

Som sagt så va det min skola jag åkte med och vi var ungefär 3 bussar och idag när jag vaknade upp så får jag veta att en av
bussarna körde av vägen, så typiskt :|. Hade jag suttit på den hade jag verkligen brunnit av! En timma kvar från stockholm så händer de där. Tur att ingen skadades! Hade de där hänt när det va liggbuss( när hela bussen är omgjord till sängar för de som inte vet vad det är) så hade de nog inte gått lika bra, jag vet att jag hade ramlat ner i gången för de va anledning till att jag hade stora sömnproblem på nätterna haha. Det kändes hela tiden som att jag skulle vakna upp i gången och det hade jag garanterat gjort om bussen hade kört av vägen! Det roliga(eller kanske inte roligt men:P) är att alla som visste att jag va där trodde att jag satt på bussen så mamma har fått lite stressade samtal imorse haha. Men då sov jag tryggt i min säng:)

Nu längtar jag bara tills jag får alla bilder och tills alpernafilmen är klar:) Några av mina kompisar är nämligen riktigt hurtiga och har filmat där nere och det kommer bli en sjukt bra film skulle jag tro. Det blev det i alla fall förra året då jag inte var med. Hoppas den blir bättre iår! :)