Ilovethatbody

image794
Jag är kär.

Medenrosettihåret

image792
Caroline Winberg
by Jimmy Backius

Jag kan inte sova

Har sovit hela dagen vilket resuterar i att jag inte kan sova nu. Sitter istället och kollar på visningar från modeveckan. Det är mycket som jag tycker om. Annars brukar jag inte vara så förtjust i svensk design. Man kan kolla på videos hära, de va lite kul. Hörsdåhej.


Mickey Mouse

image791
Elsa Sylvan#3

håret & läpparna

image790

purpledream

image789
Det första jag gjorde idag var att sätta på mig
den. Och bara gå runt.

Todays Picture

image793
Elsa Hosk
#2

Jag har något gemensamt med lastbilschaufförer


Musiksmaken. Jag är lite svag för sån här musik. Bloggen är till och med döpt efter en låt från det här bandet. Det vill säga AC/DC.


Premiär; Gossip Girl

Även den här serien har varit inne ett bra tag i min serienördstäta kompiskrets. Som vanligt har jag inte orkat ta tag i saken och blev väldigt glad när jag hörde att kanal 5 hade köpt upp serien. Jag undrar om det är nya O.C som har anlänt? Fast det kanske dröjer ett tag innan en serie blir så hypad igen. Californication har än så länge lyckats hålla kvar mitt intresse. Så nu hoppas jag att Gossip Girl också kommer göra de. Jag brukar dessvärre vara ganska svårflörtad på det sättet att jag efter ett tag tröttnar om inte varenda avsnitt är hur bra som helst. Jag inbillar mig att jag har andra viktiga saker jag måste göra då. Men det brukar innebära att jag bara sitter lite extra mycket tid framför datorn. Serien är i alla fall väldigt populär bland mina bästa kompisar, men jag får se imorn kl 20:00!


Vouge UK Jan 08

image792
Lily Donaldson

breathtaking

image791

Jag tycker egentligen inte om att lägga upp bilder på andra modebloggerskor, har jag en blogg får jag komma upp med något eget right? Men nu var jag tvungen. Jag har faktiskt lagt band på mig själv flera gånger när det gäller den här tjejen, men inte nu. Herregud vilken grym stil hon har! Jag vill se ut sådär nu.

http://imilk.blogg.se/ om någon mot alla odds skulle ha missat henne.


Jason Mraz - Life is Wonderful


Varje lördag kl 11:30 beger jag mig till jobbet. Är där kl 12 och har en 14 timmar lång arbetsdag framför mig. Känner mig allmänt olustig. Mår piss. Vid den tidpunkten ifrågasätter jag alltid livets mening, och har en allmän fight med hela mitt liv. Igår mitt i fighten sätter min chef på den här låten. Det enda jag kände då var:
"Ah la la la la la la life is wonderful"

I`msoinlove

image790
en glimt av dagens shopping.

Serie; Californication

Jag blev i september tipsad av min polska kompis Victor om att börja kolla på serien Californication, som han sa var "grym". Eftersom majoriteten av mina kompisar är några riktiga serie nördar, som jag verkligen inte är, så struntade jag i det. Det enda jag någonsin orkat bry mig om är Heroes och O.C. Men nu så har tv4 köpt upp serien. Ska därför slå mig ner framför tvn, som endast har 1,2 och 4:an, runt halv 11 och se om den är något att ha. Hoppas det. Jag vill bli beroende av någon serie som får mig att längta efter "torsdag kväll" exempelvis. Okej, nästa söndag börjar I en annan del av Köping som jag tidigare berättade. Men sedan pirattiden började har det blivit för lite sådant. Jag ska hålla mig, om den är bra det vill säga...

Update: Orka att den har gått 2 gånger redan. Det har jag missat. Och nu måste jag anstränga mig om jag vill se dom 2 första avsnitten. Skit också.

Update#2: Jag har en massa serier som bubblar inuti mig. Jag tror att det kommer komma fler sånna här inlägg.

Best of Tobbe


Den 3:e Februari börjar det igen!
I en annan del av KöpingTv4

8 timmar & 20 min

Det är löning imorn. Har därför en "vill ha" lista klar. 


The white stripes - Seven nation army


Nostalgi

080124

image788
10 mån tills jag blir 20år!

Elsa Hosk

image785
by Jimmy Backius

#2

image783
Elsa Sylvan

Jessica Stam backstage

image782
style.com

Bloggstalker

Min tv har varit trasig ett tag, och nu har jag äntligen fått en ny. Det enda problemet är att jag bara lyckats fått in 1, 2 och 4:an. Alltså spenderar jag väldigt mycket tid framför datorn. Och har upptäckt att jag inte har en jättelista på läsvärda bloggar, 15st kanske. Och dom har ju nu gått igenom minst 6 gånger i väntan på att det ska komma upp något nytt. Känner mig som en stalker.
Frågan är då: Har du någon superblogg som jag totalt har missat? Eller har du själv några favoriter du vill dela med dig av?

Give me some more.

Tanya Dziahileva

image780
Muse # 10

gillar, gillar inte, gillar, gillar inte, gillar...

image778
Axelvaddar. Jag har en grå kavaj från beyond retro. Gjorde stan med min mormor för ett tag sen och vi blev lika förälskade i den båda två. Men jag känner mig väldigt bredaxlad, "konstigt".

"Why can´t I be you"

image777
Agyness Deyn

hon har tagit över efter elin

Freja Kjellberg är stureplans nya modeskribent

GQ magazine feb 08

image775
image776
Rachel Bilson

jagvillslutarökajagvillslutaröka

image774
Bob Richardson & Donna Mitchell

Betseys Bikini

image773
Jag gillar att ha många bikinis att skifta med. Om jag hade haft den här skulle jag garanterat användt den mest!   Betsey Johnson S/S 08

gemigjackandå

image776

5 favoriter S/S 08


  Anna Sui          D&G          Marchesa     S. Rykiel    S. McCartney

5 miniklänningar som jag har på mig i mina drömmar om varmare tider.


 


pepejeansadwith

image773
Ashton Kutcher & Daria Werbowy

Jag hatar Cola Light

En riktig fakecola. Smakar diskmedel. Alla inbillar att den smakar gott bara för att den inmte innehåller något som gör en tjock. Om vanlig cola helt plötsligt skulle bli lika "nyttig" som cola light lovar jag att alla skulle köpa den istället. NU kommer jag bli attackerad av alla mina cola light älskande vänner.


Kirsten Dunst for Miu Miu

image771
image772
Lindsay Lohans bilder för miu miu är finare(i och för sig med galet mycket retuschering)

Kate Moss

image770

"Trend är något man följer. Stil är något man har"

image769 

Nu har hon flyttat till kanal5, är väldigt nyfiken på hur det kommer bli.


året 2007

Förra året hände det otroligt mycket grejer. Om det var det mest händelserika året i mitt liv vet jag inte, men det ligger åtminstonde top 3. Om jag skulle sammanfatta förra året med tre ord skulle jag nog välja lycka, fylla och pank. Haha. Med alla resor jag gjorde förra året så var det en ganska bra sammanfattning. Eftersom man är full, lycklig och riktigt pank efteråt. Med resor menar jag också känslomässiga sådana. Född 1988 vilket innebar studenten för dom flesta födda de året. Det var nog den största resan. Livet har förändrats ganska mycket efter det. Eller jag har åtminstonde märkt att det inte var så himla kul att jobba istället för att gå i skolan. Det finns mycket saker jag ångrar att jag gjorde, som gjorde mig otroligt olycklig. Men som sagt har jag upplevt väldigt mycket lycka också. Har lärt känna många underbara människor. Det är nog de jag är mest glad över.

Val D'Isere 07:

image768
Mitt mål var att få med dom fulaste bilderna, lite töntiga posekort och nån gruppbild. Jag tror jag lyckades.

Studenttiden 07:

image707
image708
Fula(och fulla), roliga och några gruppbilder, check.

Magaluf 07:

image737
haha, vad ska man säga.

Random pics:

image767
Ja, nu försökte jag få med lite bilder från andra tillfällen. Bland annat en roadtripp till götet, cj festivalen(min kompis anordnade en festival i hans trädgård), båtturer, midsommar, älvdalen, bonfire, ponnytrav, utgångar m.m. Det här var en ganska stor del av mitt 2007 i bildform. Men lite behåller jag för mig själv!


"Alla som inte dansar är våldtäksmän"


Den här låten gick minst 60 gånger på nyårsfesten jag var på. Och det var säkert jag som önskade den hälften av gångerna, jag älskar den nämligen!
Maskinen - Alla som inte dansar

Harlow Winter Kate Madden

Joel och Nicole fick en liten flicka i fredags!

Iwannalooklikemarilyn

image669
Caroline Winberg

jagärdenrastlösaste

Jag är seg. Jobbade hela 14 timmar igår vilket egentligen inte var så jobbigt. Det fanns typ inget att göra så jag spenderade stora delar av den tiden med min bok "snabba cash" som säkert alla känner till.  Men till och med de tröttnade jag på. När det finns mycket att göra så vill jag ha lite och så tvärtom. Men ett par öl på jobbet han jag med och kom hem vid 0315 skulle jag tro.
Idag vaknade jag halvtrött men var ändå ganska taggad på att måla i mina kära vänners nya lägenhet. Men där fanns det heller ingenting att göra. Det måste tydligen köpas färg först, ganska logiskt. Så nu är jag rastlös. Hade jag haft pengar så hade jag åkt in till stan, typ söder. Rensat alla secondhand affärer på fynd. Men nu har jag inte det. Funderar på att åka hem till Elin för det ryktas att hon är ensam hemma. Där kanske jag kan kedjeröka lite i alla fall. Utomhus såklart. Jaha, duscha måste jag i alla fall göra. Tjenixen.


En tjusig sko

image667
Top shop

Polaroid picture

image666
Mischa Barton

Jessica Alba

image665

Victoria Beckham for Marc Jacobs

image662

Lenny Kravitz


I'll be waiting

sophomorenyc.com

image661
Att mysa i gräset känns långt borta just nu.

My favorite

image660
Elsa Sylvan

Hatten och skorna

image659
Ashlee Simpson

NYLON oct 07

image654
Ja, jag lägger upp den
igen. Men den här gången är det för min besatthet av Corys leopardkjol. Och lite för att undvika all städning av min slitna lägenhet efter en vecka ensam hemma. Jag vill sova.

i-D magazine

image653
Gemma Ward & Lily Donaldson