...

jag fyller 20 år om tre månader!

GOTLAND









jag var tvungen.


ett nytt kapitel

Det var ett tag sen nu. Jag har tagit mitt vanliga "sommarbreak" höhö, nej men det råkade bli exakt som förra året...tunnt med uppdateringar under högsommaren. Jag har hunnit med gotland, stockholms skärgård och friheten att göra absolut ingenting. Just nu håller jag på och reder upp lite problem och ska sakta men säkert komma igång med jobbet. Det kommer bli en hel del arbete i höst med tanke på att jag har tänkt att ha en fet resekassa till new york i början på dec!
Jag har ett behov av att förnya mig just nu. Känns som att jag håller på att avsluta en epok i mitt liv för att sedan gå in i en ny fräsh. Funderar på att börja mitt nya liv med mörkbrunt eller rött hår? Funderar också på att lämna highwaytohell för något annat. Precis som när man byter gamla skrivhäften mot nya i början på varje skolår. De gamla helt nerkluddrade byts ut mot nya fina där man skriver in sitt namn så perfekt som det går. Bort med skiten helt enkelt. Så känner jag. Men det är alltid kul att gå tillbaks och minnas. Aja, när jag kommer på mitt fina nya namn så meddelar jag er vart ni kan hitta mig!

Jag försökte hitta en bild där jag hade lite färg men det var inte lätt. Den här får duga, en eftermiddag med rosé på pargasgatan. Alltid lika mysigt!