Dagens outfit!

image618
Idag har jag en tröja från hm herr, halsduk från indiska, skinnjacka och kjol från hm och...

...skooooor från din sko!

Lite för mycket?

Okej, jag tycker att nitar är SKITSNYGGT men det här tycker jag är lite för mycket. Båda Olsensystrarna har införskaffat sig dom här pjucksen från Louboutin men på den här bilden är det Ashleys fossingar vi ser!
image616image617
Vad tycker ni?

Eyelaches

image611


Jag har alltid varit lite galen i lösögonfransar och är väldigt nyfiken på hur det ser ut med "lösfjärdrar". Jag har sett bilder från catwalks men där ser ju allting coolt ut. Men på nyår eller 19årsdagen kanske jag testar ett par sånna
här!

Stressigt!

Idag var det löning som ALLA kanske är väl medvetna om :). Blev lite shopping med Andreas men det får jag visa senare för nu är jag bara hemma och vänder, ska in och fika!

image610
Var bara tvungen att visa den här
pinglan från sthlmstreetstyle, SNYGGT!

Inspiration

image608
Två RIKTIGT snygga tvillingsystrar!

Lagt ett bud!

image607
Bild: Ebay.com
Titta va fin! Vet inte hur stor den är men den ska garanterat bli min nya lilla partyväska. Hoppas bara att ingen har budat högre för det är knappt 1 h kvar har jag för mig?

If they say so

image606

Bilder:
People och Fashion appeal
Jag har på många håll hört att man ska få  en "Olsen känsla" av proffs oceanmist spray. Nu kanske inte det här var den bästa bilden, men eftersom jag gillar deras hår skarpt så ska jag självklart testa den. Hade först tänkt att köpa bumble&bumbles surfspray men den är betydligt dyrare. Har fått för mig att den också ska ge den känslan. Men som sagt, priset.

80-tals vintage

Funderar på att lägga ett bud på något utav dem här plaggen. Lutar mest åt koftan med löv på. Fast klänningen i mitten var också lite ball!
image604
För er XS/S:are finns det tre riktigt balla klänningar också. Jag hade lätt lagt bud på alla tre om jag inte hade varit lite mer åt medium hållet :)
image605

Kolla in 
MAMA STONE VINTAGE!


Nämen titta där!

image601
Bild:
WhoWhatWear
På min wishlist för några veckor sen nämnde jag "en liten guldväska som M-K.." och titta! Whowhatwear har agerat stylestalker och hittat en guldväska på Rubylane. Men aha "jag som är så bra på de där med vintage på nätet", Isabelle hjälp mig :)?

Luella S/S 08



160802-600
hjärta Luella

Bilder: Style.com
Jag tycker egentligen inte om allt för mycket färger på kläder, men Luella är ett undantag! Känns som hon har fått med lite av allt i hennes kollektion. Blommor och batman, hehe. Men det jag tycker bäst om är skorna. Titta bara på de gråa med snörning längst ner!

Kate Moss James Brown Haircare promo


Jag tycker nog faktiskt att Kate var snyggare utan
lugg. Hon är STÖRT snygg!

Två färgat med AA

image590
Bilder:
American Apparel
Det här är nog inget jag själv skulle prova på med tanke på att jag knappt trivs i enfärgade strumpbyxor. Nepp, för mig gäller enbart svart eller grått, möjligtvis beiget. Men INGET annat! Tycker ni att det var snyggt?

Videoblogga?

Har sätt att många bloggar har börjat prata om att videoblogga. Såg det första gången på rar och tyckte att det var riktigt sjysst. Om jag får den mobil jag vill ha, som jag antar har rätt bra kamera, så kanske jag också börjar göra de, men bara kanske. Det enda jag skulle kunna tänka mig är att köra "dagens outfit" i video istället för foto. För som ni kanske har märkt är jag lite för lat för att ta bilder på mig själv :)

Tja snygging!

image585
På sistonde har helt klart M-K varit min favorit . Men på den här bilden lyckas Ashley väldigt bra! Jag har ingenting att klaga på förutom att jag kankse hade haft ett par andra solglasögon, hehe :)

I´m in love

image584

Bild:
Cecilia B Jonson
Jag är helt kär, titta vad fint det är(ojdå, rimmad de?)! Aja, är det någon som vet om det kommit in på Topshop än? Jag får kika lite imorn när jag ändå ska hämta mina nya rayban. Som jag förövrigt är väldigt glad att jag fick eftersom mina förra blev för stora :). Hoppas att dom nya håller sizen...

Gästoutfit

image582
Nämen där fick man fredagens outfit upplagd och klar av sköningen
Isabelle!

2 flugor i en smäll

image581
Bild:
Topshop

Mina pumps från Monki kan vara de mest använda partyskorna jag någonsin haft, men de börjar bli något slitna. Därför kan jag tänka mig att dansa runt i dom här istället! Med 2 flugor i en smäll menar jag att jag fick med dagens repeat också, inte en ny låt men riktigt bra!

Arctic Monkeys - Dancing Shoes

En liten förändring

image580
Bild:
People
Ny pojkvän. Ny frisyr.

Ball tjej de där

image578
Bilder:
Hennes egen blogg

Inspiration från månadens nummer av Nylon.

Jag är trött idag

Jaha då har man dragit upp sig själv tidigt i onödan. Eller egentligen inte, det är ett tappert försök att inte vända på dygnet. Men nu vill jag bara gå och lägga mig igen mår nämligen rätt illa efter en tallrik med havregrynsgröt och bananer, tror jag är sjuk. Föresten haha är det bara jag och Tåmas som tycker att det här är kul?

Would you poke
If I sent you a poke
Or would you run
And never poke back?

Ett par ordentliga strumpbyxor!

image577

Jag måste införskaffa mig en massa strumpbyxor och visst är hm bra men det skulle vara rätt nice med ett par falke också. Jag tycker att det är rätt stor skillnad faktiskt även fast endel kan tycka att det är onödiga pengar. Får se hur jag gör sen när jag har lite mera cashflow...

Timbaland ft. The Hives - Throw it on me


Timbaland är ett geni<3

Några glömda favoriter

Skrev tidigare i veckan om några bloggfavoriter men kom på att jag glömde några när jag läste Almas blogg som jag förövrigt också glömde!

Klings!
Alma h
Linn
rar
moderniteter
Lifebylisa(som jag förövrligt råkar ha endel saker gemensamt med hehe)

Så, nu tror jag inte att jag har glömt någon som ingår i min dagliga bloggingrunda!

Vad ska man ta sig till idag då?

Igår var jag hemma hos Felix och kollade på Vive les alps vilket är den nydligen klara filmen från sportlovsveckan i Val D'isere. Mycket trevligt var de! Men vad ska man ta sig till idag? Först ska jag nog försöka styra upp mig själv och gå hem till Victor och hämta min mobil som jag lyckades supa bort förra helgen, eller rättare sagt Toves mobil. Har klarat mig förvånadsvärt bra utan mobil måste jag säga. Kändes riktigt bra att inte ha belastat telefonräkningen något på en vecka, tills det nya simkortet kom på posten och det fanns en avgift på 50 kr....f***a också. En hel vecka utan mobil i onödan!

image575
Nästan hela gänget i Tyskland påväg till Frankrike. Fina kläder vi hade va? haha

Jag vill vara förberedd för regn

image574
Bild:
Mignonette
Titta vilka fina! Sånna ska jag ha om inte nu när nästa lön kommer. 400kr kostar dom..inte så farligt alls! Juste roots var märket, har ingen aning om vart dom säljs så jag får spana in hemsidan.

The Row: by Mary Kate and Ashley Olsen


Gillar deras kollektion men den påminner ju väldigt mycket om det dom själva brukar ha på sig, vilket man skulle kunna tycka är ganska mycket copy. Jag hade nog förväntat mig lite mer fantasi från tvillingsystrarna och inte kopier av deras egna märkeskläder. Gud jag brukar aldrig kritisera! Kollektionen är fortfarande väldigt snygg haha.

Stella McCartney S/S 08



Bilder: Style.com
Såg den första dressen(som jag trodde var en klänning) på Elins blogg, riktigt snygg ändå. Fast favoriterna är den andra blåa klänningen och sen den vita volangkläningen som är sist, tääänk om man kunde få se ut så i vår!

Good Lookin'

image565

Bild:
Här
Sitter och kollar igenom lite bilder och hittade den här. Så vill jag verkligen se ut imorn!

Going galen!

image564
Åhh jag försöker beställa det här armbandet på faktura men det vägrar att gå. "Tydligen" så är det något fel på mitt postnummer och jag har testat 2 adresser nu...

Mig hjärta Minnetonka

image563
Bild:
Fashion appeal

Jag vill verkligen ha ett par exakt sånna här men kommer antagligen att få leta efter ett par billigare. Fan fan fan va fina dom är! För er som har den budgeten...


Jag har lust att ändra min frisyr IGEN

image562
Det var inte så längesen jag gjorde en ganska stor förändring och klippte lugg, eller jag tycker att det var en stor förändring i alla fall. Men nu är jag sugen på något nytt. Såg den här reklamen i Glamour för några veckor sen och jag verkligen ÄLSKAR Siennas frisyr. Vet dock inte om jag vågar klippa av mig håret riktigt än :/

NU sa jag!

Här är lite av de jag vill jag just nu!

Det här är typ 1/10 av alla grejer jag vill ha och jag har cirka 9 kr på mitt konto, orka!


Mäh! såhär vill jag också se ut.

image561
Bild:
Fashion files

Muse - Hysteria


Den här har varit på non stop under hela min garderobsrensning som förövrigt inte är klar än...palla

Milo Ventimiglia het?

Hittade lite bilder från Oktober nummret av Best Life MagazineMilo Ventimiglia eller Peter Petrelli(för dom som följer heroes). Alla verkar tycka att han ser sjukt bra ut i sitt nya korta hår men jag tycker att han såg mycket bättre ut som han gjorde i säsong 1, den som går på tvn nu vill säga. Vet inte om jag håller med om att han är het...

image560
Bilder: Popsugar.com


Miljoner saker att göra

Just nu känns det som att jag har hur mycket saker att göra som helst. Bland annat så är min ekomomi helt körd och jag måste hitta ett sätt att skaffa pengar(det där lät lite suspekt). Jag syftar mer på att  rensa min garderob och sälja lite saker som jag aldrig använder. Jag får se vad jag hittar....

image558