Kvällens outfit



Snart bär det av till Ida på lite festligheter!

Klänning från Lindex
Väst från Hm
Skor från Monki
Hatt från Hm
Väska från Beyond retro

Update:
Tror nog att det blir snyggare utan strumpor..så dom åker av!

De bästa bloggarna förutom min egen förståss ^^

I veckan frågade Daniella mig vilka bloggar jag tyckte bäst om, vilket jag inte hade funderat så mycket på faktiskt. Men nu har jag samlat ihop mina favoriter, och eftersom jag inte har ett liv och kollar på flera hundra bloggar varje dag så tog det en stund att få ihop den här listan haha!

Fashion Flash
Nickie
My signature
Ellenh
Linn Asplund
Alex Schulman
Matildan
Alexandras favoriter
Elinkan
Fashionfiles
Maneaters(den här är också min egen!)
Idas
Den där lillen
Goodfellas
Mikaelas

Jag tror jag fick med alla nu:) OBS! de ligger inte i nån speciell ordning!


Nämen se där

Fan va hightech jag känner mig idag. Är verkligen SÄMST på allt som har med webbdesign att göra men efter lite googlande och en hel del chansningar så är jag ganska nöjd. Finns dock lite grejer kvar som jag stöööör mig på!

Update: Jag ångra mig efter en titt på mina kära vänner
goodfellas blogg, jag vill också kunna!

Vill ha

image552
Bild:
ikea.com/se
Japp min plan är att kasta ut mina nuvarande fula garderober och köpa den här istället. Kanske lite lådor också, det kommer bli perfekt :)

Me like

image551
Dagens inspiration kommer från bloggen "
My Signature". Riktigt snyggt tycker jag!


Vid sånna här tillfällen...

image549
Bild:
hm.com/se
...ångrar jag att jag klippte lugg! I och för sig så går det att fixa ändå men det blir bökigare.

Dagens Inspiration


Dagens inspiration kommer från Mary-Kates besök hos Conan häromdagen. Hon är så snygg!

Tillbaka till dagis

image548
Bild:
hm.com/se
Om de inte hade kostat 700 spänn hade jag slagit till för längesen men nu är jag lite tveksam pga att jag inte vet hur mycket jag kommer att använda dom. Min favorit är grå men dom finns även i svart. Är det bara jag som känner mig som 5 år igen med ett par gummistövlar på fötterna? :)

Dagens outfit



Väst från hm
Klänning från American Vintage
Skor från Nilson
Väska från Gina Tricot
Klocka från Spanien
Lackbyxor från Gina Tricot
Peacehalsband från Pärlshoppen

Ej på bild: Skinnjacka från hm

Alla har vi våra knep

Eftersom jag inte har någon självbehärskning alls och är otroligt lat krävs det mycket motivation om jag ska träna eller äta nyttigt ! Just för tillfället räcker det med pussycatdolls video till låten buttons, en dag mina vänner en dag ska jag se ut som Nicole haha! 


Vad är ditt knep?

Hoppas...

image544

...att det gäller den här veckan också!


Dagens outfit


Lackväska från Gina Tricot
Kofta från Filippa K
Klocka från Spanien
T-shirt från Urban
Lackbyxor från Gina Tricot
Pumps från Monki
Peacehalsband från Pärlshoppen
Vita naglar från Mavala

Och nu bär det av till jobbet!(igen)

Titta vad man kan hitta!

image540
Vilken
glädje när jag efter flera timmars städning ser lite plats sticka ut brevid en väska! Nu är vi tillsammans igen min kära klocka och jag...

Klantigt

image539
fråga mig inte vart det andra glaset är...

Snyggast på VMA

Brukar aldrig kommentera kläder på olika event för att jag tycker det är sjukt tråkigt vet inte varför men den här gången kunde jag inte hålla mig. Ashlee är en av mina största inspriationskällor(det där lät töntigt jag vet) men jag tycker i alla fall att hon alltid klär sig snyggt. Och hon var lätt snyggast på MTV VMA`s i förgår. I och för sig så var det nästan ingen som var snyggt klädd måste jag säga. Den enda som var söt förutom Ashlee var Hayden "Heroes" Panettiere. För dom inte börjat följa serien än, GÖR DET NU!

Update: För er som missade Britneys comeback och inte kan se det omtalade uppträdandet för att youtube tagit bort de så finns det här. Måste säga att jag trodde att folk överdrev när dom sa att det var sjukt dåligt, men det gjorde dom verkligen inte! Hon ser så sjukt osäker ut men låten är fortfarande grym tycker jag:). Vad tycker ni?


Fuck forever

image537
Jag VILL ha den här t-shirten! Men jag väljer emellan en vanlig vit från American Vintage eller den
här, vad tycker ni?

Fuck Forever - Babyshambles

Cheap dress


Bild: Cheap Monday, Facehunter
Blev lite kär när jag såg den här klänningen på facehunter och lyckades sen hitta en nästan likadan på chaep monday! Därimot så vet jag inte vad den kostar än men cheap monday brukar inte vara dyrt:)

Dagens outfit



Skinnjacka från Hm
Väska från Gina tricot
Linne från Monki
Kjol från Hm
Strumpbyxor från Hm
Pumps från Monki
Halsband från pärlshoppen

Nu bär det av till jobbet! suck

Parteey

image531
Bild:
WhoWhatWearDaily
"Cateyes" är defenetivt min favorita partysminking just nu. Det är klart att man kan ha det till vardags också men vid utgång kan man ta i lite mer:). En som jag tycker passar otroligt bra i det är som jag sagt förut Angelina. Varje gång försöker jag förtvivlat se lika snygg ut som henne men misslyckas haha...


Ett beroende

Jag vet inte vad jag ska göra. Borde egentligen ha gått och lagt mig för lääänge sen men jag är helt fast i ett Heroes rejs just nu hah! Sjukt bra serie för dom som inte sett den. Ett till avsnitt hinner jag nog med innan läggdags:) Ciao!

Alexander den store



Bilder: Style.com
I våras blev Alexander Wangs kollektion hypad till max och nu har han gjort det igen. Som på bild 3 ska jag se ut i vår:). Sanslöst snygga kläder! Eller vad tycker ni?

Dagens inspiration

image526
Det här va riktigt riktigt snyggt! Själv använder jag mina lacktajts från gina ofta och trivs jättebra. Så nu är det bara en grå kofta och en lysig bh som fattas. Ska köpa den jag köpte i
svart fast i en annan färg, om det finns. Åhh vad snygg hon är. Håller ni inte med?

Skitcoolt!

image525
För er som inte läst senaste klick så provar Sofi Fahrman Lancômes nya nagellack "Le magnetigue". Du målar ett lager sen så sätter du en magnet över och då bildas ett mönster, coolt va!? Det blir lätt mitt nästa inköp till nagellackssamlingen:)

Missing!

image510
Var tvungen att ha en liten klagostund över min försvunna klocka som jag införskaffade mig i spanien i sommar och knappt hade i 1 vecka. Det enda jag har kvar av den är dom här 2 bilderna där man inte ens ser uret;( buhu. Uret var oranget och svart och väldigt lik tritonis klockor överhuvudtaget. Om ni råkar se en stackrs klocka som passar in vid min beskrivning ligga på marken någonstans i sandhamn kankse stavsnäs trakterna så kan ni ju hojta till! haha

Shoppat!


Funderade ett tag på om jag skulle köpa monkis body eller inte, men nu gjorde jag det i alla fall. Anledningen var att jag tycker att den sitter konstigt i rumpan, är jag den enda som tycker de? Prisvärd var den i alla fall, 150kr och nu är jag nöjd:)

Har länge velat ha en spets bh utan en massa instoppat i den och nu slog jag till. Tycker det är skitsnyggt att ha under ett vanligt linne så man ser den lite(ja de lät porrigt). 98kr från älskade hm!

Lyckades få tag på lack"slut i hela stockholm"väskan igår. Så nu är jag lycklig! Hittade den i solna centrum och det var den sista så jag hade tur! 249kr på gina, riiiktigt bra pris.

En andra favorit

image506

Idag var jag så hungrig satt jag glömde att ta kort på  lunchen när den va fin:P, även fast jag hade kameran i handen. Gott var det i alla fall! Äääälskar räksallad

IN LOVE!

image505

Kärlek på riktigt. Den kommer ligga runt 200 spänn i butik skulle jag tro vilket inte är värsta kapet men den kommer bli väl använd. Juste
accessorize va butiken!

Favoriten just nu

image504

På senare tid har jag försökt ge upp skräpmaten och börja äta nyttigt istället, vilket har gått ganska bra faktiskt! Okej på helgerna får man faktiskt unna sig godis och sånt men just nu är favoriten grek sallad(utan oliver! usch). Har dessutom försökt att föra en matdagbok och det har gjort mitt nya nyttiga liv mycket lättre:P haha.

Dagens inspiration

image503

Vaaarför kan det inte vara lite varmare ett tag till:( OM det hade varit det så hade jag velat se ut som Nicole idag! Älskar min American vintage klänning och hennes t-shirt ser ut att kunna vara från samma märke? Tyget känns verkligen som ett 10år gammalt nattlinne, sådär mysigt slitet. Ska nog ta och införskaffa mig en t-shirt jag med, men i vilken färg?

Perfection...

image501
Bild:
Fashionfiles
...på hög nivå! 2 riktigt snygga outfits fångade på samma bild. Älskar allt på Lily men Irinas långklänning och mockasiner är underbara. Har letat efter ett par till mig själv ett tag nu. Minnetonkas är riktigt heta men min ekonomi klarar inte 1000 spänn för ett par skor vilket det nästan blir med frakt och allt. Någon som har ett tips på vart man kan hitta ett par plånboksvänliga?

usch och fy

Jag tycker så himla synd om mig själv just nu. Och det brukar jag inte göra(enligt mig i alla fall). Jag är i alla fall sjuk och har ont och det suuuger. Pank är jag också och det finns ett flertal saker jag verkligen INTE skulle tacka nej till just nu. Känns som allt suger just nu:(

Skulle bara vilja vara frisk och skaka rumpan på en underbar utekväll med dom här hängandes från öronen!

image500
Foto: Urban Outfitters