vilken slarvmaja

Idag ska jag åka och hämta mitt bankomatkort som jag lyckades tappa bort i onsdags! Sen ska jag lämna in två nya klänningar från beyond retro som ska sys upp.

image850

Idag tänker jag på...

  • En beige cape
  • Alexa Chung
  • Blommiga kjolar
  • Knästrumpbyxor
  • Hallonrött
  • Pysselstund
  • Orginella pumps
  • Kostymbyxor
  • Slitna hårtoppar
  • Förlorad kärlek

      


teach me how to do it

image847
Alexa Chung

det blev fel, väldigt fel.

Den här helgen blev ingenting som jag hade tänkt mig. Jag var ute fre, lör och sön. Och är bakis fortfarande, eller magsjuk. Jag spyr i alla fall. Ni förstår säkert att det blev en heldel alkohol. Speciellt i söndags då det var personalfest. Jag kommer inte ens ihåg att jag gick ut, och det är INTE bra. Än en gång säger jag...Det ska aldrig hända igen!

Update: Jag glömde att nämna den jobbigaste delen(eller skönaste det beror på hur man ser det). Det här lät som ett ångest inlägg men det är de verkligen inte. Borde jag ha det kanske? 

Chloë Sevigny

image846

satsa för sommar

Igår på jobbet så kom det ett gäng på 3 som ville sälja gymkort. Först kände jag mig lite besvärad men tog ändå en broschyr och börjar arbeta. När jag ser att dom stått i receptionen ett tag så skummar jag ändå igenom den och kommer på att "visst fan jag skulle ju börja träna". Så jag ropar på tjejen som genast kommer springade och är jätteglad att jag visar intresse. Jag köpte kortet och nu har jag pratat så mycket med Leila så att idag när jag ringde möttes utav ett "hej kim". Jag gillar personalen innan jag ens har gått dit.

image845

That street fashion

image843
Anouck Lepere

Me in the 60`s

image842
by Peter Gehrke

Lovely Lula

image841
Underbart. bilderna
här.

dethärärminafavoritbloggarjustnu

Någon frågade mig för ett tag sen om jag kunde berätta vilka mina favoritbloggar var. Det var i och för sig inte så längesen som jag gjorde det men jag ändrar mig hela tiden. Just nu är det de här...

sigrid

fashionsquad

emma nygren

milk

elenore

lifebylisa

hotspot

Emporio armani S/S 08 & Facehunter

image840
Jag gillar det där. Tänker på kalle ankas jul och alice i underlandet.

felringning

När det är någon som har ringt fel så är man ju vad vid att personen direkt hör det. Men nu var det inte så. Hur gör man då liksom?

*ringring*

-"aa" jag

-"hej mamma!" en 8-årig pojke

-"ehh, hej..du har nog ringt fel" Varför säger jag nog? Han HAR ju ringt fel. Aja, han hör inte vad jag säger för att han pratar med någon annan samtidigt.

-"aa men jag drar till freddan?" pojken

-"
ehh va? du har nog kommit lite fel" Vid det här laget börjar jag fundera på om det är en busringning. Eftersom han fortfarande inte verkar eller låtsas förstå att det är FEL.

-"
va, får jag gå dit eller?" pojken

-"Ja gör de du men du har ringt lite fel" lite och nog. Varför kan jag inte bara stå på mig och säga "DU HAR RINGT JÄTTE FEL LILLA VÄN"

-"va....oj......" *klick* Där hörde jag ett förtvivlat "oj jag har gjort bort mig och nu blev de läskigt" Sådär som man kände när man var liten i mataffären och råkade ta tag i vad man trodde var mammas hand. Efter de där var det tyst ganska länge innan han försvann.


Tänk när man verkligen har någon som ringer och säger "hej mamma" till en i telefon. Jag har börjat tänka ganska mycket på sånt den sista tiden eftersom att en bekant till mig föder om typ 3 veckor. Och innan hon blev gravid hade jag och en vän sagt "okej, när någon vi känner blir gravid DÅ ska vi börja åldersnoja".
Gud jag är hemma för mycket nu. Jag lovar att det här kommer bli dagens händelse, och det var inte ens så kul. Nej juste det är fredag, har tappat kollen på vilken dag det är. Vilket liv jag har va?


fyra fina flickor

image839
prickigt, blommigt, randigt och spets.
cobrasnake


thoseblackeyebrows

image838
080214

elle style awards tvåtusenåtta

image833
Snygga flickor. Jag vill kunna ha min
kjol utan att känna mig för uppklädd. Ett sånt där tillfälle skulle passa perfekt :)

ray ban my man

image832
Bild: Molly Sims & Mischa Barton

Vaknde och såg att det var sol! Gud så mysigt. Nu kanske ni tänker "Vadå? Det har ju varit sol i flera dagar nu..." men jag har en dålig vana att gå upp vid kl två eller senare, vilket gör att jag ofta missar solen. Men idag var jag uppe och flaxade vid tio. Vet verkligen inte varför eftersom jag inte ens gillar den här dagen. Skulle jag kunna sova bort allting. Pratar såklart om alla hjärtans dag. Nu har jag ingen pojkvän och det är klart att det kan vara rätt mysigt om man har det just idag, men i alla fall. Det är inte en dag jag tycker är så jätterolig. 
Okej, om man ska koppla bilden till det här inlägget på något sätt så var det för att jag för första gången iår fick använda mina rayban när jag gick till affären precis. Kände mig dock ganska töntig när kassörskan kollar på mig med nedlåtade blick och frågar om jag kan ta av mig solglasögonen när hon tittar på mitt pass(ja jag går runt med ett pass). Vafan, ser jag ut som 17 eller?

the big apple the big apple the big apple

image829
Jag ska åka till New York! Är överlycklig även fast det är ett tag kvar, ett ganska bra tag till och med. Men jag ville åka under december för att uppleva julstämningen. Så min moster var så snäll att boka resan till den 3 dec. Tror tyvärr att vi missar när den stora julgranen tänds utanför rockafeller center. Men den går ju alltid att se ändå. Jag ska åka skridskor i central park precis som i alla filmer. Hur mysigt som helst! Sen så har vi ju halva nöjet med hela resan, shoppingen.

Anna Sui F/W 08

image834
image835
image836
style.com


dagens dubbel

image811
Två favoriter från Acne F/W 08 som garanterat kommer att finnas i min garderob om ett tag.

the filthy youth

image806
Min drömkille sjunger i det här bandet. Ser ni han i mitten. Ed Westwick som spelar Chuck Bass i Gossip Girl. I only do rockstars!

Myspace

don´ttellmecauseithurts


No doubt. Den här låten har jag gråtit till många gånger.

http://alexanderwang.com/

image801
image802
image803
image805
tänk om.

Jag är så sötsugen

Ska kolla ett avsnitt av gossip girl nu. Men jag har inget gott tråkigt nog. Det enda jag har är två halvätna gamla julkalendrar. Men nöden har ingen lag eller hur?

alex.wang & erin.wasson

image798
image799
image800
cobrasnake

förallaerköpingälskare

Ni förstår säkert vilken mitt favoritprogram är vid det här laget. Och utöver det som går på tv så finns det även klipp man kan titta på här!


Saknad

Just nu är en väldigt stor del av mina vänner bortresta. De befinner sig i åre, val thorens, australien, sälen...var det nått mer ställe? Poängen är i alla fall att de inte är här i stockholm. Jag saknar dem.
image797

Snart är det alla hjärtans dag, men jag föredrar att visa kärlek varje dag.