udidwhatudidtomenowitshistory


Jag älskar gamla låtar. Är det bästa enligt mig. Det här är alphaville, jag antar att alla vet vilka dom är. Om inte, i sånna fall utan att veta om
de!

Från topp till tå

image890

Den här bilden har jag lagt upp
förut. Men jag ville visa vilken hatt jag menade igår om inte alla förstod de. Jag älskar allt som Elsa har på sig på den här bilden. Med mitt guldkors och skinnpaj skulle det vara perfekt!

Oj

Skorna som tog slut igår finns nu i lager igen. Men nu börjar jag självklart vela. Ahhh...

make a choice

Jag ska köpa en ansiktskräm från dermalogica. Men jag vet inte om jag ska köpa "skin smoothing cream" eller "active moist" den första är oljebaserad vilket inte den andra är. Om jag har fattat rätt det vill säga. Men vilken ska jag välja? Jag har ingen problemhud så jag har fått för mig att det är bäst att köpa den sista då. Men egentligen har jag ingen aning. Om ni klickade på länken ser att tuben med 100ml kostar ungefär 260kr. Väldigt bra pris eftersom att den i butik kostar 600kr. Tipset fick jag av Emma!

Puss!

Update: Valet är gjort. Tack Lisa! :)

Illustrations for life

image889
By Cedric Rivrain

Min mage är full av sushi

Jag hittade lite fina grejer idag. Ett par fina jeansshorts, en grå magtröja, ett rosa silklinne och ett par svarta ballerinaskor. Därimot så hittade jag INTE ett par beiga chinos som dög och inte eller en skepparkeps(?). Väldigt irriterande för jag kollade hattbaren men jag tyckte inte att jag hittade någon duglig där. Sprang på Elin Kling och Linn Gustafsson, som förövrigt är ännu snyggare i verkligheten, i dörröppning till aa så jag borde ha frågat dem om tips. Men det hade kännts väldigt töntigt till och med för mig, haha.

Dagen slutade i alla fall i form av sushi och vin med min moster, mycket trevligt. Jag klarade mig igenom hela måltiden utan bestik i princip! Riktigt bra för mig som har varit sämst på att äta med pinnar men idag gick det jättebra.  

Hade förövrigt precis tänkt att beställa ett par skor från asos men nu tog dom slut. Imorse fanns de men då orkade jag inte så nu fick jag mitt straff. Jävla skit också.

En Söndag på Söder

Igår var jag ledig vilket är väldigt ovanligt. Den enda trippen jag tog utanför dörren igår var när jag skulle storhandla på willys. Känner mig väldigt vuxen och felplacerad när jag gör det haha. Har till och med en såndär liten bricka så man slipper sätta in en femma eller tia i vagnen. Väldigt skönt eftersom jag förra gången tagit mig hela vägen dit och upptäcker att jag inte har något litet mynt på mig. Det slutade med 2 tunga korgar, inte att rekomendera! Nu har jag i alla fall precis dödat en riktig god frukost och ska snart bege mig in till stan, eller söder som överskriften berättar. PÅ shoppinglistan står:

Beiga chinos
Jeansshorts
Bikini
Svarta ballerina

Sen kommer jag självklart att hitta en massa andra prylar second hand också. Det gör jag alltid. Har dessutom endel andra grejer som jag skulle vilja köpa men budgeten räcker inte riktigt till den här månaden. Funderar på att ta en halvvit månad nu. Fast rosé på en uteservering är väldigt svårt att stå emot. Däremot ska jag skära ner ordentligt på rökningen den här månaden. Och alla andra månader också för den delen. Det ska bara vara tillåtet att röka när alkohol finns med i bilden, det vill säga på någon uteservering just nu. Och eftersom jag ändå ska skära ner på alkoholen så slår jag 2 flugor i en smäll. 

Jaha, bilder från i torsdags har jag lovat också men det kommer nog bli lite senare idag. Måste nämligen be
Issa skicka de först. Tror i alla fall hon har lagt upp en bild där mitt ben finns med där får man en skymt av klänningen, det får duga för stunden.

Later!


jag blir glad av sol

image887
Kollar tunnelbanan nu och såhär trevligt ser det ut dit jag ska. Tänk att vi övelevde vintern hörni! Kommer förövrigt upp lite bilder från min trevliga gårdag men det blir inte förens imorn för idag står grillning hos Tove på schemat. Men först hem till
Issa!

Addicted

Ett nytt avsnitt av Gossip Girl har kommit, bara så ni vet. Jag såg det igår men nu vill jag ha ett till. NU!
image888
Bild: Nylon Magazine

that vouge magazine again

image885
Natalia Vodianova

Haha en parlinotomte!

Mina små vänner som just nu befinner sig i åre står för inlägget nedan. Trodde inte mitt lösen var SÅ enkelt att komma ihåg! Sånna hackers. Snart kommer töntarna i alla fall hem och då ska dom få varsin hård kram haha<3

Juste, katja den där tomten är min när du kommer hem!


Gult är det nya svarta.


image883
Man har på den senaste tiden sett denna krabat dyka upp på allt fler mingelbilder ute på det allra hetaste klubbarna i urhippa LA där den absoluta eliten av A-list kändisar hänger. Paris Hilton - håll dig i hatten!
    Det börjar alltså bli ett faktum att om man vill hänga med i svängarna är det alltså som denna urläckra krabat man ska se ut som. Satsa på gult, gult, gult och åter gult och klä ner dig med någon schyst sjal.. då finns det en chans att även du kan lyckas se lika fräsch och hipp ut.

image884
av Anna & Katja

Jag skulle ha jobbat...

...idag men det blev ändringar så jag underhåller mig med att sitta och svara på frågor och läsa andras bloggar.

Röker du? Ja tyvärr men jag ska sluta, faktiskt.
Dricker du? Ja och det tänker jag inte sluta med, då dör man ju. För det var ju vatten dom tänkte på eller hur? höhö
Skolkar du? När jag gick i skolan så gjorde jag det. Och det ångrar jag väldigt mycket så ni som fortfarande går i skolan, GÅ DIT!
Gör du din egen frukost? Ja och god blir den alltid.
Hur lång är du? 183 cm står det på passet.
Hur mycket väger du? 64 kg pure muscles(inte)
Har du slagit ner någon? Inte ner på marken.
Har du pussat någon av samma kön? Jag tror jag har hånglat med dom flesta av mina tjejkompisar. Det var något konstigt vi höll på med i ettan på gymnasiet efter ett par järn hah.
Vilken är din favoritfärg? När jag var mindre var det gul. Har alltid gillat citronsmak på godis. Men nu har jag ingen favoritfärg om man inte räknar smak på godisar som fortfarande är gul.
Har du varit på strippklubb? Nej men det är något jag måste göra. Ångrar att jag inte gjorde det när jag var i ayia napa för ett par år sedan, fast jag hörde att tjejerna var ganska ofräsha där.
När grät du senast? Förra veckan någongång. Jag gråter ganska ofta. Tycker det är skönt.
Vem kan du prata om allt med? Kan vet jag inte. Men jag pratar om allt med alla, vilket inte alltid är så bra.
Hur ofta tränar du? Om man räknar från och med nu så är det 4 gånger i veckan. Men jag har inte börjat än.
Vem pussade du senast? Tomas
Vem kramade du senast? Niklas
Vad är din högsta önskan just nu? Om man tänker materiellt så är det att någon ska komma fram till mig och ge mig en nyckel till en trea på kungsholmen.
Vad vill du bli när du blir stor? Fyfan, jag vill inte bli större! Men äldre lär jag ju bli och vad jag vill bli då har jag ingen aning om.
Vad heter din hårspray du använder? Det är mammas och jag orkar inte gå och kolla vad den heter. Nån vit flaska är det i alla fall.
Vem gillar du?Jag gillar många. Det är mitt problem.
Använder du string? Ja, svarta i fem-pack från hm.
Har du en bärbar dator? Nej men innan det här året är slut ska jag äga en macbook.
Senaste boken du köpte? En va grabbarna heter den. Handlar om fotbollshuliganism.
Är du blyg? Nja aldrig mot bara en person(om det inte är någon som gör mig knäsvag). Men jag kan vara det om jag är alldeles ny och ensam i en stor grupp. Typ första dagen på jobbet. Men annars är jag en person som tar mycket plats och babblar mycket. Jag gillar att vara i centrum!
Vad gör du just nu? Lyssnar på musik och funderar på om jag ska gå ut ikväll och fylla ut ölmagen lite.

Jag kommer inte ihåg vart jag hittade den för det var ett tag sen!

Jag vill se ut som Elenore...

image881
...och det har jag sagt
förut!