Myysigt

image427
Det här måste vara den mysigaste paparazzibilden jag sätt! Tycker nästan alltid att Keira Knightley går runt och
myser med hennes pojkvän på stan....jag vill också

Vill ha nu

image426
Har varit lite dåligt med bloggingen på sistonde känner jag:P. Inget "dagen efter" alls på två helger fast de har hänt ganska mycket, bättring kimpa! Och ajg måste bli bättre på att lägga upp dagens outfit också :). 2 dagar innan lön sähär är shoppingnerven galen eller vad säger ni? Sååå mycket som jag vill ha! På bilden ser ni dem sakerna jag tänkt införskaffa mig först, vet heller inte hur mycket jag kan spendera eftersom mitt lönebesked inte har kommit än :(. Längtar verkligen efter att få sätta på mig älskade rayban, behöver ett par svarta också eftersom dom bruna används flitigt!

Onsdagens outfit(lite försenad hah)



Jeans från True Religion
T-shirt från Topshop
Pumps från Vagabond
Skinnjacka och armband från Hm
Väska från BagLady
och rosa naglar från depend :)

Klickat hem

Har länge velat ha en silverbikini och nu fick det bli en från american apparel! Men trosorna tycke jag inte var lika fina så det fick räcka med överdelen, hade ändå tänkt att ha den under toppar i sommar. Lite körigt att frakten gick på lika mycket som bikinin bara haha:P. Men jag hoppas att jag blir nöjd på måndag då den är beräknad att komma(haha ehh).
image417

På tal om gult...

...så blev jag kär i ett par gula skor idag. Letar efter ett par snygga pumps med peeptoe där inte min tå åker ut på marken för att stl 41 är för stor och stl 40 ja det som jag just sa. Dem här hade en riktigt snygg peeptoe som är lite lik Jessica Simpsons på bilden nere. Finns på Scorett för 600kr, dem ska jag ha när mitt konto fylls på...

Äntligen!

image414
Glömde att ta med mitt nya älskade nagellack. För er som har läst min blogg så vet ni att jag läääänge velat ha just ett gult, och idag kom mamma hem med ett! Jag har letat typ överallt förutom hennes nagelsalong :). Om jag inte hade målat på mitt andra nya nagellack precis så hade jag provat det dirr, men nu får det bli en recension senare!

minishopping


Alla saker här är från hm :). Ska dock byta kedjan på halsbandet, hatar sånna kedjor!

Efterlängtat nagellack från depend!

Sen gjorde jag ett riktigt fynd på Urban, 69kr fick jag ge för den! (det är en kjol, om det nu inte skulle synas på bilden:P)

Dagens outfit



shorts 2hand
strumpbyxor från hm
linne(jättegammalt) från JC
väst från hm
väska från baglady
skinnjacka från hm
ballerina från skopunkten
armbanden från en massa olika ställen
och så röda läppar från Face :)

hade gärna skippat strumpbyxorna men självklart försvann de fina vädret från igår :(

Helt rätt

image399
Bild:
WhoWhatWear
På WhoWhatWear har dem valt Theodora Richards till "Girl of the month" vilken jag tycker va ett riktigt bra val! Kolla bara på bilderna. Riktigt balla outfits :)

Inspiration

image389

Bilder: Stureplan.se
Riktigt snygga människor på modettes lanseringsfest, speciellt Elin Kling! Vet inte riktigt vad jag ska tycka om luggen. Snyggt ibland men jag föredrar nog det andra. Vad tycker ni?

Me Like!

image388
Det här gillar jag. Eftersom jag är riktigt svart av mig men ändå gillar att bryta av med nån snygg färg(varning för internskämt!: eller klä ner med en kofta eller hur jennie:P) och har en tillfällig crush för peeptoes! Tycker om allt allt allt. Ska också införskaffa mig ett par snygga peeptoes och ett par färgglada shorts så jag kan vara lika snygg som Duff! :)

Ny favorit!

Jag måste säga att Modette kommer att kunna bli en ny favorit. I alla fall efter att ha läst första nummret. Hoppas det håller i sig! Vad tycker ni?


Hm klänningen

image386
Vad är det med mig egentligen:S? Älskade verkligen den här klänningen och va liiite deppig när den tog slut undertiden jag va bortrest i alperna. Och NU har den kommit in igen och jag stog och pillade på den idag men har helt plötsligt ändrat mig. Jag lovar att jag kommer att ändra mig igen när den tar slut för andra gången...

Update:
Nu har skitzo Kim självklart ringt till hm och försökt lägga undan en klänningen men den va slut igen och jag ångrar mig IGEN!

Tandis och minishopping

Idag var jag hos tandläkarn måste ju passa på innan man fyller 19:P. Det osköna va att hon sa till mig att jag skulle börja spara för jag nån gång i mitt liv kommer behöva fixa porslinsfasader, vilket kostar typ hundratusen(jag överdriver inte). Så de va ju kul! På jobbet igår vann jag 10kr på 2 st femmanlotter. Jag får satsa på att byta in dem mot 4 nya och sedan ha tur för på dem kan man vinna just 100.000!

Blev lite minishopping efter tandläkarn också. En sjal på Beyond retro, 3 par armband från Hm och det tråkigaste man kan köpa(eftersom jag alltid köper samma) en mascara.

Shoppat!


Riktigt nöjd med min södershopping igår! Inhanldade en lös t-shirt eller vad man ska kalla den:) och ett skärp på relativt nyöppnade Monki. Det var första gången jag va där och jag känner att jag skulle kunna handla upp hela affären :D

Sen blev de lite secondhandshopping på stadsmissionen. En sjal, ett par shorts och ett armband :). Riktigt nöjd, men att hitta ett par jeans som passade va ganska jobbigt:P

Jag köpte ett läppstift också :). Valde mellan det här och ett med lite mer brunt i som hette Älskling. Valde dock bort der för att jag gillade det här bättre och för att det kändes som att jag hade köpt det bara för det fina namnet. Det jag köpte hette Mörkröd, fint?

Lite minishopping på Åhlens också :)

dagens outfit

NU  ska jag till söder!

Jeans från Sass & Bide
Skor från Wedins
Linne från Hm
Scarf från Punkt shop
Skinnjacka från Hm
Väska från BagLady
Klipps mormors gamla

Åhh vad jag är dålig!

image370Jag älskar verkligen hur Angelina alltid(nästan) är sminkad. Kolla på eyelinern, så vill jag också kunna göra! Hur ska jag lösa de? Har stått framför spegeln med min eyeliner och försökt få det lika fint lääänge nu men det går inte :/. Kanske lyckas imorn för om jag ska ut ska jag banemej vara sminkad så! (Börjar undra om jag egentligen får till sminkningen men förväntar mig en förvandling till Angelinas utseénde haha:P. Hon är den ballaste kvinnan ever!)

Nice couple!

image367
Bild: People

Tycker att Keira Knightley(gud vilket jobbigt namn att skriva) och hennes pojkvän är riktigt snygga tillsammans, diggar deras klädstil skarpt! Okej hålen på killens byxa kanske kunde vara lite mindre men kolla bara på Keiras klänning, så söt :)

Lovely

image366
Mischa gillar
french connection, och jag gillar henne, french connection och att leka med paint!

Nya prylar


Köpte äntligen några solglasögon som jag är nöjd med haha. Har typ 6 par som jag inte ens använder. De här sköldpadsmönstrade wayfarersarna(kanske inte går att säga så:S) kommer från Topman. Riktigt kap. Tror dock att det kommer bli ett par äkta svarta också för jag har inte lycktas hitta någon bra kopia.

Sen gick jag in på pärlshoppen och gjorde några riktigt fina smycken :). Ett silverhalsband där kedjan faktiskt är äkta vilket jag förstog när jag skulle betala:P haha. Sen gjorde jag ett armband(eller hon som jobbade där:P) som jag är riktigt nöjd med. Ni som läser min blogg vet ju att jag gjorde ett liknande för några veckor sen men snöret gick upp på det så det snygga försvan lite i och med de. Mycket mer nöjd med det hära och det ser ut att hålla också :)

Sen så köpte jag en scarf/sjal vet inte riktigt vad man ska kalla den. Har velat ha en i lila länge och nu och kom på att det måste finnas på punkt shop, och det gjorde de! Fast man måste gå långt in i affären för jag blev lite lessen när jag först såg alla andra färger förutom lila! Men på en hylla längre in låg min älskling.
Seeen så har jag handlat den skönaste klänningen jag nånsin haft från American Vintage. Den kanske ser lite tråkig ut ensam men är skitnsygg med en massa andra saker till :). Den gör sig lite mer till rätta här. Finns i alla fall på SOLO! Föresten så tycler jag att jag ser lite kissnödig ut på bilden haha, om det är någon som tycker samma sak så va jag inte de. Jag ser bara ut så:P haha

Sofi Fahrman

image360Jag var verkligen tvungen att blogga om Sofi den här veckan också. Hon har lyckats så sjukt bra med sina outfits på sistonde. Älskar ALLT som hon har på sig. Imorn ska jag åka in till stan och leta jeans så jag kan fixa precis lika snygga shorts som hon. Kankse inte riktigt lika pösiga dock. Mera som dom i mitten hära.

Rösta på vilken outfit du gillade bäst i mars!

Jag kom på att jag har glömt att lägga upp bilder på min shopping jag gjorde i förgår. Kankse får göra det ikväll för jag ska på påskmiddag snart så det blir nog lite tajt med tid.












Hur snygga va inte de här vintageskorna! Jag lyckas aldrig hitta några fina i min storlek. ALLA fina är typ i stl 38 :(
Update:
Kul att jag ska jobba imorn kl 9:30 så jag inte alls kan åka in till stan som jag hade tänkt! Det får bli på onsdag istället...åhh!!! 

Har inget bättre för mig...

Hittade listorna hos miumiu :)

Höger- eller vänsterhänt: Höger
Humör just nu: Lite lessen....
Favoritgodis: Naturgodis! men just nu har jag förätit mig lite på det
Är det nåt du absolut inte äter: Bostongurka och oliver(det är typ det enda)
Musik just nu: Dishwalla - Every little thing
Favorit-hangout: Vet inte riktigt bara jag är med nåra sköna människor så är det kul att vara vart som helst :)
Fisk eller badkruka: Nått mitt emellan
Saft eller alkohol: alkohol
Hur många kuddar sover du med: 2
Favoritväder: Den där perfekta vårsolen
Om du var fast på en öde ö, 3 saker att ta med: En magisk platsförflyttningsmaskin som jag skapade i mitt huve just nu, det räcker med den
Spelar du nåt instrument: Gitarr
Morgon- eller nattmänniska: Natt
Sparare eller slösare: Jag har alltid sett mig själv som en sparare men jag är nog en slösare, eller man skulle kunna säga att jag planerar mitt slösande ganska bra:P
Vem är viktigast för dig: Familjen och vänner
Har du några homosexuella vänner: Inte vad jag vet
Tror du på mirakel: Japp
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: Tveksamt
Ser du dig själv som tolerant mot andra: Ibland
Ser du på kärleken som ett misstag: Det beror på när du frågar mig
Hur många barn vill du ha när du blir stor: minst 3!
Bio eller promenad: promenad om det inte är för kallt
Är du kittlig: Usch JA
Snarkar du?: Nej eller bara om jag är förkyld
Rädd för insekter?: Ja sjukt rädd för getingar och bromsar(eller hur det nu stavas)
Äckligaste insekten: Åhh det måste nog vara när man är så lycklig och avslapnad på solsemester så kryper det fram en äcklig kackerlacka! usch
Största svaghet: Det tror jag någon annan borde svara på. En sak är i alla fall att om man har bestämt någonting med mig så går det inte att ändra på om jag ser fram emot det.
Det här är jag bra på: En massa saker :)
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? Kunna göra saker ogjorda
Vad vill du jobba som?: Jag vet inte, har lite panik just därför!
Chips, morötter eller godis? Chips med dipp, åhh vad gott!
Pizza eller hamburgare? Oxfilépizza med bea
Skriver du dagbok?: Inte varje dag bara om det har hänt något speciellt
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Var nånstans?: Tatuera mig kommer jag att göra så fort jag har kommit på vad och vart
Gungar du på stolen?: Ja ibland
Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump?: Tveksamt
Vilken hand håller du gaffeln i?: Beror på om jag ska vara artig eller inte
Vad är du mest rädd för?: Andra människor
Är du rädd för blod?: Bara i stora mängder
Saltar du på maten?: Nej men jag har typ alltid på stek och grillkrydda
Gillar du att sjunga?: Ja men inte med andra
Anser du att du är stark?: Ja, speciellt när jag är arg
Brukar du sola?: Ja jag försöker göra det så ofta som möjligt
Vad gör du om du får hicka?: Håller andan tills jag inte kan hålla den längre
Röker du?: Ja och nej
Snusar du?: Nej
Använder du knark?: Nej
Kaffe, te eller inget?: Te ibland

Ett eller annat..
Chloé / Celine
: Chloé
Fendi B-bag / Fendi spy: Spy
Manolo Blahnik / Jimmy Choo / Christian Louboutin: Louboutin!
Latte / Cappucino: Tycker inte om kaffe
Coca Cola / Pepsi: Coca Cola men jag tycker inte om kolsyra satt det dricker jag inte så ofta
Paris / Nicole: Nicole
OC / Beverly Hills 90210: OC
Puss / Kram: Både och :)
Pastasallad / Kycklingsallad: Pastasallad med skaldjur
Fläkt / solfjäder: metro för jag lyckas alltid börja svettas på tunnelbanan om jag nu svettas.
Puccisjal / Alexander McQueen scull scarf: Alexander McQueen


Barbiebabes


Jag gillar verkligen macs "barbiekampanj" med svenska Mona, hon är sjukt snygg!

Vafan?!

Igår så låg jag på Toves altan och solade och jag och Thomas konstaterade att nu är det typ sommar. Men idag så snöar det?! Vad händer undrar jag.....

Rött rött rött

image357
Igår försökte jag hitta ett rött läppstift som har ungeför samma färg som det här, ganska mörkt och matt. Men jag har inte lyckats än. Hittade ett på make up store som jag kankse köper om jag inte hittar något bättre, några tips om vart jag ska leta?

dagen efter...

Igår hade jag riktigt roligt! Var egentligen inte så taggad på att gå ut först men de löste sig:P. Förade hemma hos tove vilket var riktigt trevligt sen bar det av till the bäääänk(som mikaela säger). Inte så mycket skillnad mot förut tycker jag. Men de va kul :). Träffade sköna människor och sen körde Tove "de e efterfest hos mig, alla får komma!" haha och det var ännu roligare. När vi kommer dit har killarna fyllt på spritförådet med nåra flaskor så det slutade ju bra:P. Vi började köra 21(fyllelek) som gjorde att jag blev ännu fullare och jag och Tove slutade flera gånger med bh och trosor en regel som killarna självklart kom på. Kommer inte ihåg de sista timmarna men jag har jävligt ont i ryggen för att vi sov 5 stycken i Toves säng, oskönt. Vaknde full kl...nej jag vet inte var klockan va men full va jag fortfarande. Käkade alldeles för mycket lunch vilket slutade med att jag la nåra pizzor haha. Jag är typ fortfarande bakis men jag skyller på penicillinet. Måste vara därför. Men kvällen igår var sååå värt de! mera sånt :)

juste haha det lilla konstiga inlägget som fanns tidigare idag var det inte jag som skrev. Lyckades lämna min blogg inloggad när Thomas var i farten!

Dagens


Idag var det första gången jag var ute på typ en vecka, kändes sååå skönt! Äntligen frisk bar jag mig iväg till stan och träffade Katja. Lyckades lugna shoppingnerven lite också:). Bilder senare...

Jeans från True Religion
Ballerina från Skopunkten
Sjal secondhand
T-shirt/Klänning från Gina Tricot
Skinnjacka från Hm
Väska från BagLady(sturegallerian)

Inspiration



Bilddagböcker är något jag kikar på väldigt ofta för inspiration och en storfavorit är den här tjejens, titta här!

Vilken Cirkus

image340
Har sett att vissa designers har hakat upp sig lite på clowner och jokrar. Tycker det är riktigt fint och jag skulle gärna ha några utav de här sakerna i min garderob. Såg sjalen på drylake i sturegallerian för ett tag sen i en annan färg och den va riktigt fin! MCQ har även gjort en
t-shirt med cirkusmotiv som är jättefin :)

Ett riktigt ha begär!

image339
Bild:
WhoWhatWear

Jag har verkligen gått och kärat ner mig i avklippta shorts. Har jättelänge letat i garderoberna hemma men det finns verkligen inga. Trodde alla skulle ha ett par slitna gamla jeans hemma men tydligen inte vi:P. De ska vara riktigt slitna men ändå inte för mycket och jag har inte bestämt mig om jag ska ha fickorna kvar som Lindsay har till höger. Så fort jag har tid så ska jag åka in till stan och leta secondhand! För övrigt har jag aldrig hört ordet "Cutoffs" förut haha. Roligt ord och jag är trött:P:)

"The lifeguard makes me blush"

image338

Gu va glad jag skulle bli om någon kom hem till mig med allt de här nu:P:). Extra sugen på glassen!

Älskade sandwish med jordgubbssmak
Hårfön från OBH Nordica
Torrschampo från Lee Stafford
Nagellack från O.P.I i färgen the lifeguard makes me blush
Läppglans från Lip Fushion i färgen flirt

De säger hejdå till stureplan.se

image337Underbart sköna Calle och Alex Schulman säger hejdå till stureplan.se. Anledningen är att dom fått ett erbjudande som "var för spännade för att säga nej till". Ser fram emot att se vad det är :). Den som tillfälligt tar över rollen som chefredaktör efter Alex Schulman är Viktor Barth-Kron som förövrigt har gått i min skola:P. Undra vad jag lyckats bli om 2 år haha...

Bild: Calle och Alex Schulman


Praktiskt

image335
Haha här är ett par Ray Ban´s jag inte sett förut. Folding wayfarers kan vara praktiskt när solen går i moln och man har en liten väska:P

Långa eller korta?

image332image333

Jag kan inte bestämma mig för om jag ska lämna in mina shorts och få dem uppsydda eller inte. Det handlar om 5-6 cm kanske och det lutar nog åt att jag gör de. Det är väldigt svårt att se någon skillnad på de här bilderna jag vet, men jag har vikt upp dem på den sista bilden :). Vad tycker ni?

Top Shop <3 Kate Moss

image317
Bild: Addiction
Kate Moss har verkligen lyckats med sin kollektion tycker jag. Den är betydligt roligare än Hm´s sammarbeten i alla fall. Kate tillsammans med Topshop är verkligen en klass för sig. Hoppas att min budget är lite bättre när kläderna kommer ut så jag kan köpa mycket :)! Sen så kanske inte kläderna är lika snygga på mig som på Kate och hennes vän modellen Irina Lazareanu men det återstår att se:P.

Bilder från
Jag tycker att Irina ser riktigt cool ut på de första 2 bilderna. Det som jag verkligen ska testa är bild 3, 4, 5 och 10 :). Behöver ett ribbat vitt linne som inte blir fult. Jag har typ 100st som är stora som tält efter man har använt det en gång, hoppas att det här ska vara annorlunda och ha nån magisk Kate förtrollning över det haha(jag är verkligen trött på att sitta hemma nu, har så tråkig humor när jag är sjuk:P). Sen så måste jag verkligen hitta en studentklänning snart och den vita kankse kan va nått...

Jessica Stam och DJ AM??!!

image313

Borsett från att jag märkte att deras namn rimmar så vet jag inte vad jag tycker om det här:P. Jag tycker han känns lite jag vet inte, tveksam. Asså inte för att hon är sååå mycket snyggare än honom utan bara för att det känns lite otippat, men de kanske är bara jag som är i chock. Jag tycker inte han känns som en bra kille i alla fall(haha som om jag skulle veta de). En riktigt skvallerkäring är jag i alla fall som gillar att sätta sig in i kändisarnas problem utan att veta nått:P. Aja, grattis till DJ AM som har lyckats haffa den snyggingen :)


Ett måste

image309Har verkligen kärat ner mig i den här skon från Asos! Det enda problemet är att jag hade tänkt att köpa ett par svarta pumps men inte med så hög klack eftersom jag är ganska lång. Hatar att det typ inte görs snygga skor med låg klack! Men jag funderar på att köpa dem ändå, ska jag?


Slitna ögonfransar?

image308

Jag är en sån som ofta(eller typ alltid) sover med sminket på. I alla fall när jag har varit ute och då har man ju mycket mer smink runt ögonen. Vilket gör att mina ögonfransar går av och det blir bara spret kvar efter ett tag haha:P. En bra grej om man ofta gör så är att lägga på lite fransnäring då och då. Jag brukar göra det och de hjälper faktiskt tycker jag. Dem växer ut mycket fortare men jag gjorde misstaget att ta för mycket satt dem blev för långa och då ramlade av därför, så gör inte de:P. Sen så har jag ganska känsliga ögon(fattar inte varför jag sover med smink så ofta när jag har de!) så jag har ganska lätt att få ögoninflamation så va försiktig och få inte nått i ögat  för det är typ eukalyptus eller nått i det så ögat blir ganska irriterat då. Speciellt om du tar det innan du ska sova för då blir det ännu värre eftersom det ligger kvar hela natten. OM du vill ha ögoninflamation så kan du göra så haha:P. Nej men den är jättebra akta själva ögat bara så får du jättefina långa ögonfransar :). Juste haha kanske borde säga vart man kan köpa den! Märket är depend så den finns lite överallt kommer inte ihåg vad den kostar exakt men den ligger runt hundralappen har jag för mig:)

Update:
Jag kom på att när jag först skulle testa den så stack jag ner hela borsten i tuben haha. Om nån hade tänkt att vara så dum som jag va, va inte de:P. Ta lite grann på borten bara :)

Favoriter

image307

Jag brukar sällan hitta grejer jag tycker om på Åhlens tycker oftast att dem har lite tråkiga grejer, men nu hittade jag lite grejer jag kan tänka mig köpa :). Tycker mest om den blåa tunikan och den sista väskan, fast jag har köpstop för väskor just nu(förutom kuvert och ankelrem:P) så jag får bara köpa den blåa tunikan :)

Leo bryr sig

image298Tycker alltid att det är lika kul och BRA när kändisar engagerar sig i olika problem. Växthuseffekten är ett problem som jag känner väldigt starkt för(åhh va töntigt de där lät:P haha) speciellt efter filmen jag såg för ett tag sen. Kommer inte riktigt ihåg vad den hetter nu men den vann i alla fall en Oscar har jag för mig.
Sen så gör det verkligen ingenting att Leo är så snygg :). Ingen av mina kompisar håller med mig där så jag har fått honom för mig själv:P. Ser dessutom riktigt ballt ut när man får se hur det såg ut när dem tog bilden!
 

Sofi Fahrman

image297Jag har inte tyckt att Sofis oufits har varit så fina på sistonde, men den här i senaste nummret av klick var skitsnygg! Känns verkligen som att hon har fått en liten annorlunda och bättre stil. Dem innan den här har också varit helt okej det var för ett litet längre tag sen som jag inte alls tyckte om hennes stil. Men det hon har på isg nu skulle jag döda för:P

Jeanskjortan från Hm funderar jag på om jag ska köpa, men jag har inte sett den kanske är slut(eller så beror det på att jag har varit isolerad och sjuk så länge:P)? Skulle vilja ha linnet från Alexander McQueen också, nån som vet hur mycket det kostar?











(Tänk om man kunde vara såhär fin om fötterna med YSL, tänk om)

Diamanter

image296
Jag älskar verkligen topshop, de här skulle passa perfekt hängandes från mina öronsnibbar :)

Önskeoutfit

image295


Hårband från Shopintuition
T-shirt från Topshop
Solglasögon från Ray Ban
Väska från Marc Jacobs♥
Leggings från Asos
Skor från Acne
Nagellack från O.P.I

Nu har jag lärt mig att blogga lite finare i alla fall haha:P

ehh?

<------ är det nån mer än jag som undrar hur blogg.se tänkte när dem satte upp datumen 32-37 på almenackan hah:P

budget eller lyx

image293image294
Pepe Jeans vs. Alexander McQueen

Älskar linnet från Alexander McQueen som Elin Kling bloggade om för ett tag sen. Tänk när man är brun på sommaren åhh:).  Meen nu är det ju så att jag inte riktigt har råd med det och då finns det en fin variant från
Pepe Jeans för dem som har samma problem som mig :)

sjukling

som ni kanske har märkt så har det varit lite dåligt med bloggandet på sistonde, beror på att jag har varit sååå sjuk. Tror aldrig jag har varit såhär sjuk i hela mitt liv det här är en första dagen jag orkar sitta vid datorn. Men nu mår jag lite bättre i alla fall:). Första dagen jag är feberfri! :D



Update:
Jag kom på att jag måste gnälla lite också! Att bli sjuk var verkligen det sista som behövdes nu. Jag har sååå mycket att ta igen i skolan och behövde verkligen all närvaro jag kunde få men självklart kommer jag vara borta alla dagar innan påsklovet nu. Dessutom finns det en risk att hela min studentperiod är förstörd eftersom läkaren inte vet om det är streptokocker eller körtelfeber(!!!!!) jag har. Kommer få reda på det senare i veckan. Om det är körtelfeber så kommer jag inte få dricka på typ 2 månader!! Ahh ALLA studenskivor och typ studenten. Jag har inte sovit på 2 nätter utan suttit vaken och mått illa. Dessutom kan jag inte äta eller dricka för att min hals är så svullen och det gör pissont så jag håller på att tyna bort känns det som. Sen så ser jag ut som en slusk med fettit hår och allt bläää, hatar att vara äckelsjuk! Kan dessutom inte jobba när jag är såhär sjuk så snart får jag väll sparken också...såå nu känns det bättre:P