Beggin you

Var det någon som såg på the voice(min drog på morgonen) imorse? I sånna fall har ni redan hört min nya favorit låt. Coola grabbar från Norges voice tv!

Madcon - Beggin

Lite småkär

Usch jag sitter och försöker få i mig lite mat fast mina halsmandlar blockar hela halsen! Dessutom ska jag strax åka till jobbet, undrar hur de ska gå. Måste ju vara pigg tills ikväll då Your Average Villain har spelning på kungsgatan 15. Men det lär tyvärr bli en ganska tidig kväll för mig. Just pga att jag är sjuk och ska jobba imorn, men också för att det gick en hel del pengar i onsdags haha.

Jag har dessutom gått och blivit småkär. 

 
Adam Tensta - My cool

Full och rulle

image648
Bild: Nylon
Japp, tiden räcker knappt till. Helgen var full av roligheter bland annat min 19årsdag :)! Var alltså ute hela helgen, och ska även ut och svira idag. Flera mycket viktiga tokstollar ska nämligen ta sitt pick och pack och dra till ÅRE! Hur ska vi kvarlämnade klara oss? Innan dom drar ska vi i alla fall ut tillsammans en sista gång i sthlm på ett tag. Men självklart ska jag upp till Åre och hälsa på senare i vinter:). Hade tänkt att lägga upp kvällens outfit idag. Får se om blir lika cool som M-K....

Dagens ipod repeats

 
Leona Lewis - Bleeding Love

Armand Van Helden - I want your soul

Galet bra!

LOVE LOVISA

image642
image643
image644
image645
image646

image647
Burfitt. jag älskar det här.


Dålig uppdatering

Ja som ni kanske har märkt så är jag sjukt dålig på att uppdatera just nu. Vilker beror på att jag jobbar väldigt MYCKET! Men jag ska skärpa mig och inom en snar framtid(ikväll eller imorn) kommer lite ny shopping upp!

Ciao! :)

image641

Snygga Zoe med pappa Lenny!

Ont om pengar?

image640
Bilder:
WhoWhatWear, theskinnywebsite
Sen Lindsay kommit ut från rehab har det gått rykten om att hon har ont om pengar. Det behöver såklart inte vara sant, men jag undrar om det är en tillfällighet att hon har gått runt med saker från urban och hm de senaste veckorna. Om det inte beror på pengarbrist så tycker jag hon är skön som gör som så många andra kändisar inte gör, shoppar billigt. Eftersom det dyra nödvändigtvis inte behöver vara bättre! Har förövrigt varit och klämt på väskan i affären, riktigt snygg!

Mera leopard

image632
Det enda av Cavallis kollektion för hm som jag var någolunda sugen på var den här bhn. Men knappast så sugen att jag tog mig till någon affär idag. Jag får helt enkelt se om den finns kvar nästa gång jag tar mig in till stan :). Var ni där idag och krigade?

Yo mama!


Coco Rocha & Jessica Stam

Snygg modell med snygg klädstil

image639
Bild:
Sthlmstreetstyle

Frågan är..

image631

Bilder:
Skopunkten, have2have
...om jag ska köpa ett par "frye" boots eller gummistövlar. Jag är lite rädd att det kommer bli för klumpigt att traska runt i gummistövlar när man har stl 41 som jag. Det lutar åt det första alternativet just nu. För jag har dessvärre inte råd med båda två just nu! fuck

Idag gillar vi leopard

image628
Bild: Alexandra's favoriter

image629
Bild: Facehunter

image630
Bild: Kommer inte ihåg:P

Jag älskar verkligen ALLA outfits här. Maxad inspiration!

Why has the sky turned grey


Duran duran - Falling down

Justin Timberlake har varit med och fipplat med videon och vissa säger att det kan vara ett meddelande till Britney? I början i taxin ser man till och med lite likheter mellan tjejen och Britney tycker jag. Så vem vet? Bra låt i alla fall!

Snygga hörlurar!

image625

Spanade precis in
Amandas blogg och fick syn på den här finingen som hon hade tipsat om. Jag undrar om jag kan ha den, kommer nämligen från hms barnavdelning! Största storleken är 170 hmm återstår att se...

I need you

David Guetta - Baby when the lights


Busenkelt

image626

Vaknade upp idag och kände att huvet höll på att sprängas och jag kunde inte andas. Det enda jag kunde göra var att hosta! VARFÖR undrar jag eftersom jag var hemma igår, suck. Måste ringa jobbet idag och boka om min jobbdag för det här funkar inte alls! Aja har funderat på att göra ett linne som det här från acne för jag är väldigt förtjust i det. Men som sagt det går ju att vara sparsam och göra ett själv. Får ta mig til mattsons tyger i veckan och köpa en snyggt blixtlås.

Lite nya prylar

image623
Orka att det är två stora fester i mitt trapphus en kväll som denna när jag bestämt mig för att vara hemma(ouuh rim). Aa, jag har tråkigt och är riktigt risig idag! Visar upp lite nya småprylar i alla fall eftersom att jag ändå inte har nått bättre för mig.

Silver och guldarmband från hm, väska från e-bay och basker från hm trend

Tjoho!

Update: Verkligen orka grannarnas RISIGA musiksmak!!!

Fining!

image621
Bild: Urban Outfitters
Den här vill jag ha, NU tack! Perfekt att det är en blandning mellan silver och guld.