Bästa bloggen just nu!

Maneaters.blogg.se


Wayfarers

image465
äntligen!

Dagens outfit


Klippte av mammas gamla tröja igår och blev riktigt nöjd! Den luktar fortfarande bejbis från när jag va liten(eller så är det jag som inbillar mig). En riktig myströja i alla fall...

Kjol från Hm(Ny! eller sådär, har ju inte bloggat så mycket på sistonde)
Tröja från Levis
Väska från Baglady
Armband från överallt

Inte på bild:
Skinnjacka från Hm
Skor från Vagabond

"Senilband"

image457Vet inte riktigt vad jag ska tycka om "senilbandet" som verkar bli lite inne. Namnet gör verkligen rätt för sig, jag känner mig som en riktig gamling i de. Det kommer säkert sluta med att jag köper ett ändå och hoppas på att jag ser lika cool ut som kling gör, fast det är bara hon som kan vara så cool. Hon är en riktig schnyyging!

finns en variant i guld på asos för endast 45 spänn...
<---Bild: Stureplan.se

Nice Lohan

image455image456
Älskar älskar älskar armband! De nedersta färglada ringarna finns det en variant av på hm just nu, eller i alla fall för några veckor sen. Sånna har jag köpt:). Tror de va 50kr för 6-7 stycken.

Het som Mary-Kate

image454
Bild: från
shecity
En riktigt snygg bild på Mary-kate! Den får mig att längta efter mina wayfarers ännu mera,  vafan är dom? Beställades för 3 veckor sen i sturegallerian och då gjordes först en felbeställning. Sedan skulle beställningen göras om och jag skulle få dem en vecka senare men det är 2(typ3) veckor sen nu! Måste gå dit på fredag och snacka lite med jonen..åhh

?????

Eftersom alla mina armband + min klocka som jag använder varje dag är borta måste jag beställa lite nytt:(. Riktigt jobbigt och en riktig smäll i plånboken:P. Tänkte därför fråga om det är någon som har nån rabattkod på kyssjohanna.se just nu för jag hittar ingen på rabattkod.se?


båda kommer från kyssjohanna...

Trött tjej

Har varit riktigt skönt med långhelg även fast jag idag kom på att jag faktiskt hade varit ledig i 4 dagar, det känns INTE. Helgen har i alla fall bestått av jobb, sista studentskivan och en paddlingstur med övernattning vilket har resulterat i sjukt lite sömn. Riktigt oklart vad som håller mig vid liv just nu, men det är så de ska va!

Den sista studentskivan(för mig i alla fall) var riktigt kul! Blev lite mycket dricka för min del vilket jag inte fattade förens dagen efter då huvet inte riktigt ville sammarbeta. Men sova var inget alternativ eftersom Anna, Mikaela och jag skulle hålla i paddlingsturen som hela friluftslivsgruppen skulle på. Turen skulle hållas runt kärsön och sedan hade vi kollat upp en plats där vi skulle tälta. Fast det tog ett tag och efter många "slyyynkajak" och "VAFAN!!" pga. styrningsproblem så var vi framme:P. Sjukt mysigt blev det i alla fall! Men nu är jag som sagt helt slut. Efter en lång och blöt promenad med Katja precis, är jag hemma. Ser fram emot att få lägga mig i sängen och gosa in mig i min egen kudde vilket jag inte gjort sen i fredags! :)

Har dessutom äntligen kommit upp lite fina bilder från skivan på facebook:
image451
jennie, lina, jag, anna, katja, tove, sophie och
mikaela<3


Kim vill ha nu



Det känns som en evighet sen jag shoppade men snart är det dags igen! Eller aa nästa fredag kommer lönen och jag vet inte ens om jag kommer kunna använda den till exakt vad jag vill...suug. Men om jag kan det så är det här några av de saker som jag TÄNKER införskaffa!

Eftersom jag precis gjort sönder mina sjukt övernavända svarta ballerina från skopunkten måste jag hitta ett par bra ersättare. Och varför inte satsa på några i plast! Kommer ihåg att jag hade ett par när jag var liten, röda med glitter i...men dom var inte lika fina. De här kommer i alla fall från märket Melissa och finns på Urban Outfitters för 400kr.

Jag har egentligen ett par fina shorts som jag är väldigt nöjd med men jag måste ha dom här också! Sjukt snygga finns också att köpa på Urban.

Egentligen har jag väskköpsförbud men jag är riktigt kär i väskor med sånna där lappar eller vad det heter. Den här är skitsnygg och kommer från Asos, synd bara att den är slut! Hoppas det kommer in flera till nästa fredag...fast jag får inte.

Sist men inte minst(eller jo) så har vi ett drömarmband :). Ni som brukar läsa min blogg kanske har tänkt på att jag två gånger jag försökt göra snygga armband som är väldigt likt det här från ONE OF A KIND:P. Sista gången lyckades jag faktiskt ganska bra, men det är i alla fall inget fel på att vilja ha äkta vara. I sånna fall får man lägga ut 345kr hos kyssjohanna. Det hade jag tänkt!

Bloggtorka

Känns som jag har lagt latsidan till, lite trist(?). Men det är så jävla mycket just nu eftersom jag valde att fly från verkligenheten till Berkas land i helgen. Där han Anna, Katja, Tove, killarna och jag med både mys och fylleslag. För att slippa någon rattfylla på söndagen(som vi kanske ändå han med på lördagen) så valde vi att inte dricka på lördagen vilket jag tyckte var ganska synd(inget fan av eurovision song contest). Men en riktigt rolig helg var det i alla fall!

Aja, just idag sitter jag och tycker lite synd om mig själv efter en olycka på en klassträff igår haha. Jag var först ut under en brännbollsmatch och självklart ramlar jag och viker benet på något konstigt sätt så nu kan jag typ inte gå...riktigt tungt. Känns som att det nästan är läge för kryckor, men jag får testa hur det funkar att gå idag innan jag åker och hämtar några armdödare(har hört från säkra källor att det inte är värt de att gå med kryckor pga smärtan i armarna?). Men något jäktande efter en present till min lillasyster som fyller 9 år idag(GRATTIS!) blir det nog inte. Hon får vänta ett par dagar. Ska i alla fall bli jävligt gott att käka på Kina idag, bra val syrran!

Dagen efter skivan...

Haha jag vet inte riktigt vad jag ska börja. Alla som har haft en skiva vet hur sjukt stressigt det är precis innan och det var det självklart för oss också. MEN lägg då till att "fixaren" ringer oss kl 3 och säger att Hot Company, där vi skulle ha skivan, har förlorat sprittillståndet(!!!!!!!!). PANIK jag skulle precis åka hemifrån när beskedet nådde mig. Jag och Mikaela som kom samtidigt var allt annat än glada. Tyckte nästan synd om fixaren(kommer verkligen inte ihåg hans namn) när vi skällde ut honom hah. Vi hade istället blivit tilldelade k-15 och det kändes från början sådär, men det blev bra. Sen efter de så va de "bara" bortplaceringen kvar att fixa. Det löste sig i alla fall men hjärtat satt fortfarande kvar i halsgropen när gästerna kom(kan man säga så?).

Sen var det dags för alla att slå sig ner och det dröjde inte länge förens vi var igång ordenligt, vilket jag inte tror vissa föräldrar räknat med. Såg min stackars lillasyster(9år gammal) sitta med händerna för öronen lite besvärad i början men sen va hon igång:P. Hon åkte till och med upp på stolen sen och vevade med händerna när hela vårat bort skrek "VI HAR SARA VEM HAR NI?" riktigt kul. Men självklart är jag den första som åkte upp på bordet(tack katja) och får dessutom en straffomgång HELT utan anledning hah. Vinarna rullade in och när förätten kom kände jag redan att mackan med salsasås var lite suddig i mina ögon.

Talen kom igång och jag känner att jag kommer vilja höra
spettas och killarnas(wanges inlägg om vad jag gjorde är ljug! hah) tal igen för då var det väldigt dimmigt i huvet. Kommer ihåg nått med "naken" och "kim" i slutet på killarnas sång som katja sjöng så fint för mig imorse då jag ville ha en resume från gårdagen. Haha för JA det blev en tidig kväll för mig igår. Slutet på middagen kommer jag inte riktigt ihåg. Tove har till och med berättat för mig att jag somnade vid matbordet haha. Eller jag hade suttit med snett huve och stängda ögon så min bordsherre fick putta till mig och få mig vid liv igen. Sen efter middan har jag hört att diverse saker har gjorts som känns jävligt avlägsna haha:P. Men jag har ingen ångest vilket är sjukt skönt. Kan bero på att allt är ganska svart den lilla stunden jag va kvar efter middagen haha. En sak kommer jag ihåg i alla fall jag tvingade ut kära Jonas för att kissa med mig, han fick aggera "täckare" haha:D. Men det är det ENDA jag kommer ihåg. 

Senare har jag fått berättat för mig att vakten slängt ut mig 2 gånger och säger till mig att jag ska sätta mig på McD en timma för att nyktra till lite vilket jag gör med snälla Elin och Lillen(vet inte om de va nån mer med, du är också snäll i sånna fall!). Men det hjälpte inte utan det var ett samtal hem till mamma som var nästa grej att göra. Kommentaren till de som jag fick av mamma idag va "haha jag var inte ett dugg förvånad att det stog Katja på mobilen när det ringde", well:P. Aa nästa grej för dom å göra var att sätta mig i en taxi hem men när jag vägrar att säga vad min gata heter så blev det lite svårare. Jag kommer på gator som thorhildsgatan(?!). Katja kallar mig myttare och ringer mamma ännu en gång haha. Och nu bar det iväg hem. Väl hemma, då mamma har gått ner och mött mig för att sedan få upp mig till lägeneheten, går jag raka vägen in till mammas rum och gosar ner mig i hennes säng och säger att jag ska sova där haha. Vilket jag inte skulle så mamma fick bära in mig på mitt rum istället.

Såhär dagen efter måste jag säga att det var lika bra att jag åkte hem. Hade inte velat vara kvar i det tillståndet jag befann mig i. Har träffat folk igår som jag verkligen inte har något minne av, vilket dom sa syntes att jag inte skulle ha:P. En rolig grej är att en av mina sista minnen är att jag säger till min bordsherre Victor att han faktiskt inte har lyckats supa ner mig hah(?!). Men om man nån gång ska säga att det är okej att bli sjukt full så är det på sin egen skiva, eller hur spetta?

Har hört rykten om att det var sjukt kul på eftersläppet igår, hoppas jag verkligen! Tack alla underbara igår för jag hade sjukt kul sålänge det varade, vilket var till kvart över elva:D

juste glömde säga att den fina studentmössan på bilden där uppe har varit missing idag, plus min väska. Och det var nog det enda negativa som jag kan komma på haha. Men jag har nu lyckats lokalisera alla saker och det enda som är kvar att få hem nu är mössan som hamnade hos Danne:D

Då var det dags!

image446
Jag är typ som ett barn på julafton nu haha, jättemycket pirr i magen. Längtar tills imorn för då jävlar haha!

Budget eller Lyx

image444
Är lite kär i svarta väskor med bruna detaljer. Men just nu är jag pank så det blir inget sånt för mig, inte ens budget:P. Men för dom som fortfarande har nått kvar i plånboken så finns de här fina väskorna på topshop och
luisaviaroma. Beror på vad man föredrar, buget eller lyx?

Gårdagens Inspiration

image443
Igår var det skiva...igen. Blev riktigt full....som vanligt. Haha men det va riktigt kul. Dessutom var det första gången jag lyckades ta mig hem på ett halvår(ehh),  känner mig riktigt stolt:).  Outfiten var inspirerad av snygga Ashley fast skärpet fattades, måste ha ett sånt nu! Bilder kommer upp senare....

Ha begär

image442
Nått som jag velat ha länge är en rutig skjorta, men jag hittar verkligen ingen. Tips på vart jag ska leta är hjärtligt välkomna för kolla på bruttorna ovanför, såå snyggt!

Still waiting!

image441
Nu har jag väntat ganska länge på mina ray ban wayfarers som jag beställde i sturegallerian för 2 veckor sen, BARA för att dom som jobbar där beställde fel(eller så va de stället de beställde ifrån som gjorde fel, vet ej). I alla fall så har de inte kommit än och jag vill ha dom nunununu, speciellt när man ser den här bilden på Nicole!

Vilken tjej!


Bild/Bilder från stureplan.se

Idag har det blivit officiellt att allas favorit och stureplans egna mode-expert Elin Kling ska bli SOLOs nya moderedaktör! Känns som att det kommer att bli jääävligt bra :), eller vad tror ni?

Inspiration



Som jag sagt förut så älskar jag verkligen fotodagböcker. Den tjejen är en riktig festprisse med sköna outfits, me like!

hahahah...

....ahahaha jag ligger typ på golvet och skrattar åt hipp hipp, RIKTIG kimpa humor!


Elin Kling!

image439
Nu va de ett tag sen man bloggade vilket beror på att jag har sååååååå mycket att gör just nu. En massa skivor och plugg(vilket jag inte heller hinner med), juste jag måste jobba också(ahhh). Aja idag vad jag tvungen att blogga lite i alla fall eftersom jag upptäckte att favvo Elin har skaffat blogg, sjukt efterlängtat.
Enjoy!