Är jag gammal?

Jag måste köpa en ny mobil men jag vet inte riktigt vilken jag vill ha. Självklart har jag funderat på en Iphone, hur skulle jag inte kunna göra det med allt hypande. Den är väldigt snygg men det där med touch alltså, det är riktigt tveksamt. Efter alla försök att manövra Katjas samsung men endats 2(?) touch knappar, ska jag då gå över till att ha ENDAST touch? Jag känner mig typ sjukt gammalmodig. Ungefär som när min mormor behöver hjälp med att hitta inkorgen i sin nya mobil, haha. Fast när det gäller henne är det bara gulligt.

När kommer den till Sverige? Eller ska man strunta i att vänta och bara låsa upp en? Blää jag kanske bara köper en T650i istället så slipper jag krångla.

image652

Märk mig!

Jag har LÄNGE velat ha en tatuering. Men jag vet inte riktigt vad jag vill tatuera in. Funderar på att göra en text på latin i nacken. Eller jag kanske borde ta i ordentligt, haha.

image656
image657
Bilder: Vouge dec 07

Första advent

Okej de va igår, men jag va för trött för att blogga då. Är typ för trött för att blogga nu också. Blää.

Men jag var i alla fall tvungen att lägga upp en bild på bland det godaste man kan äta vid jul! Men sen är ju jag ost tokig året om. Vilken är din favorit på julbordet?
image649